Youtuber raser: Boris Laursen snød mig for 100.000 kr!

Youtuberen Mathias Hougaard beskylder Boris Laursen for at være en manipulerende løgner, der skylder ham en masse penge. Ifølge Fie Laursen er det dog Mathias, der er “fuld af lort”.

Af Lykke Buhl - 21. august 2020 kl. 20:54

Tilbage i februar måned udkom der en ny YouTube-kanal – kaldet Content Holdet – med Boris Laursen i spidsen. Her kunne man også se YouTuber og streamer Mathias Hougaard samt Magnus Jacobsen, også kaldet ‘Minimanden’, kaste sig ud i vilde udfordringer og egne sange.

Herunder kan du se et billede af Mathias, Magnus og Boris fra Content Holdet

Mathias Hougaard, Magnus “Minimanden” Jacobsen og Boris Laursen udgjorde til sammen den faste kerne på YouTube-kanalen “Content Holdet” (Foto: Privat)

Derudover var der også investoren Henrik Warding med i ryggen, samt flere andre, der kort var med inde over projektet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Linse er blevet HELT karseklippet

200 kroner og tre pizza slices

Men allerede i maj måned sluttede kanalen brat. Ifølge Mathias Hougaard, så skyldtes det, at Boris snød både ham og de andre – ikke mindst økonomisk.

– Jeg har redigeret alle Content Holdets videoer. Jeg har entertainet på alle Contentholdets videoer. Jeg har været Boris’ fotograf, jeg har været Boris’ videograf. Jeg har lavet sange sammen med ham. Vi har solgt merch. Og en million ting mere. Hvor meget har jeg fået? 200 kroner og tre pizza slices, forklarer Mathias Hougaard, der vurderer, at han minimum skulle have haft 100.000 kroner for sin indsats, i en video på YouTube.

Overfor Realityportalen bekræfter både Mathias Hougaard og Magnus ‘Minimanden’ Jacobsen udtalelserne i videoen.

Herunder kan du se en af Content Holdets videoer, musikvideoen til sangen ‘Helt Væk’

LÆS OGSÅ: Realitybabe udvandrer fra optagelser: Det er tvang og kult-agtigt!

Fie Laursen: Mathias er fuld af lort!

Boris Laursen er ikke vendt tilbage på Realityportalens henvendelser. Men hans søster, Fie Laursen, er til gengæld ikke bleg for at tage ham i forsvar.

– Mathias er fuld af lort. Jeg har stået på sidelinjen og set alt og vidst alt om Content Holdet. De har ikke tjent penge på det, de har lavet, og når de ikke har det, kan hverken Boris eller de andre blive betalt. De små beløb, de har tjent, har de brugt på deres ture rundt og på at producere musik, de ikke tjente tilbage på, forklarer Fie overfor Realityportalen.

Herunder kan du se Boris og Fie Laursen sammen til Reality Awards 2017

Søskendeparret Boris og Fie Laursen holder sammen i tykt og tyndt. De har tidligere boet sammen, og så er de for tiden begge aktive på OnlyFans, hvor de også støtter hinanden (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Søren Ryges familietragedie: Mit livs sorg

Mathias Hougaard understreger dog, at han og de andre var blevet lovet betaling for deres arbejde i Content Holdet, og at projektet må have givet overskud nok til at udbetale løn til dem.

– Der kom aldrig en kontrakt, og de kontrakter, der kom, var fyldt med lort. Der stod indirekte, at jeg ikke ville tjene nogle penge. Jeg har jo kun haft udgifter i forbindelse med Content Holdet: Kameraudstyr, mad, husleje, transport og så videre, mens der ikke er kommet en krone ind. Selvom vi tit efterspurgte penge. Og det er ikke fordi, der ikke er kommet penge i kassen, fortæller Mathias og nævner de mange afspilninger, visninger og subscribers, der er kommet ind på kanalen, samt merchandise, der er blevet solgt.

– Boris har været sympatisk og fantastisk at putte alt ned i sin egen griske sparegris, lyder det surt fra Mathias.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde raser: Jeg er ikke realitydeltager!

En manipulerende løgner

Det er dog ikke kun den manglende betaling, som Mathias raser over Boris for i videoen. Han anklager ham også for at være en manipulerende løgner.

– Hvorfor var jeg med i det så lang tid? Fordi at manden var pisse manipulerende. Han er en manipulator. Jeg må så sige, at han er en rigtig dygtig manipulator. Hver gang der var noget, der bare gik lidt skidt eller et “nu gider jeg ikke være med i Contentholdet mere”, så siger han et eller andet, der får én til at skifte sin mening. Det kan være: “Ja, ja, skrid du bare, men du ved bare ikke, at jeg har en aftale rundt om hjørnet, som vi kan få 100.000 hver for”. Hva’, 100.000, jamen, så bliver jeg selvfølgelig gør jeg det, forklarer Mathias videoen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass har scoret ‘Vild med dans’-babe

Her anklager han også Boris for at have løjet om at have skaffet pladekontrakter og musiksamarbejder, som Mathias efterfølgende skulle have fundet ud af aldrig eksisterede.

Herunder kan du se et billede af YouTuber Mathias Hougaard

Youtuber Mathias Hougaard (Foto: Patrick Svilling)

LÆS OGSÅ: UPS! ‘Stjerne Boksning’-kamp afsløret før tid

Ifølge Fie Laursen, så er anklagerne i videoen dog det pure opspind.

– Jeg synes, det er helt grotesk, at Boris skal have smidt sådan en video og rygte efter sig, når han ikke engang selv har tjent på Content Holdet. Det fortjener han virkelig ikke, understreger hun overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse

Mathias: Fie snød også med pengene

Men faktisk er det ikke kun Boris Laursen, som Mathias Hougaard er glad for at være sluppet af med ved, at han ikke længere er en del af Content Holdet. Fie Laursen har han nemlig heller ikke længere noget venskabeligt forhold til.

– Jeg har det rigtig godt nu. Jeg er langt væk fra Contentholdet, eller i hvert fald Boris – og Fie Laursen. Det er et overstået kapitel i mit liv. Det var sjovt at lave foran kameraet, men når kameraet blev slukket – shit, afslutter Mathias videoen.

LÆS OGSÅ: Sami og Lea om test af forholdet: Det er jo sygt!

Hvorfor Mathias er glad for at slippe for Fie Laursen, uddyber han overfor Realityportalen. Fie Laursen skulle nemlig også have snydt ham for penge.

– Jeg har tatoveret “Queen Fie” på min venstre arm, som jeg blevet lovet 10.000 kroner og en tur på MASH for. Jeg fik 0 kroner. Og da jeg optog hendes musikvideo og skulle redigere den, valgte hun selv at redigere den, og det blev jeg lidt skuffet over, da hun ødelagde det projekt, jeg havde brugt lang tid på, ved selv at redigere den i iMovie (videoredigeringsprogram på iPhones, red.). Vi aftalte, at jeg så fik 1000 kroner for at optage musikvideoen, hvilket er ufatteligt billigt, men jeg accepterede prisen som en vennepris. Men da jeg efterspurgte pengene, fik hun sin mor efter mig, der valgte at svine mig til og sagde, at der ikke havde været snak om nogle penge. Og der mistede jeg mit syn på Fie, forklarer Mathias.

Herunder kan du se Content Holdets video, hvor Mathias får tatoveret “Queen Fie” som del af en udfordring

LÆS OGSÅ: CHOK! Dette trick bruger Peter Madsen til at manipulere kvinder

Fie Laursen: Jeg har betalt!

Fie Laursen mener dog bestemt ikke, at hun skulle være grunden til den dårlige stemning mellem de to.

– Jeg har ingen idé om, hvad jeg skulle skylde Mathias. Jeg har endda betalt ham for at tage billeder af mig to gange. Han var meget hos vores familie, og jeg havde det rigtig godt med ham, så jeg er meget chokeret over hans video, forklarer Fie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’

Mathias bekræfter også, at han én gang har modtaget betaling for at agere fotograf for Fie, men han understreger, at han ikke har fået penge for de andre jobs.

Herunder kan du se videoen, hvor Mathias anklager Boris for snyd og manipulation

LÆS OGSÅ: Reality-babe om spiseforstyrrelse: Nogle dage spiser jeg for fire mænd, andre dage intet

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE! Kasper i øksedrama: Frygtede amputation