YouTube-stjerner i ‘Fangerne på fortet’: På dybt vand

De tre gode venner Eiqu Miller, Julie Sofia Aastrup og Alexander Husum kommer i den grad på udebane i ‘Fangerne på fortet’.

Af Jonas Sand - 28. september 2020 kl. 09:06

Tre af deltagerne i aftenens afsnit af ‘Fangerne på fortet’ er ikke fremmede foran et kamera, men normalt er det dem selv, der styrer det, når de filmer til deres YouTube-kanaler. Det er nemlig Eiqu Miller, Julie Sofia Aastrup og Alexander Husum, der har kastet sig over de mange udfordringer.

– Jeg sagde ja for at udfordre mig selv. Det er jo en kæmpe mulighed for at prøve nogle grænser af, og det fik jeg i den grad også gjort, siger Alexander Husum om årsagen til, at han valgte at medvirke.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Tv-kendis skadet under ‘Fangerne på fortet’

– Jeg tager ofte mig selv i altid at sætte mig selv i situationer, hvor jeg er tryg og kan finde ud af det. Der vidste jeg bare, at jeg ville komme på så dybt vand i dette program, og derfor tænkte jeg også, at det ville være en sjov udfordring – og også fordi min familie bare sagde, at det var det fedeste program i hele verden, siger Julie Sofia Aastrup.

Eiqu Miller kendte som den eneste programmet på forhånd, da han er en af de mange danskere, der har siddet i sofaen derhjemme og fulgt med på skærmen.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia lider af angst: Det blussede op under optagelserne til ‘Over Atlanten’

– Men jeg har aldrig drømt om, at jeg nogensinde selv ville komme til at gøre det. Det er jo noget, som kun få mennesker får lov til at prøve. Så der var slet ingen tvivl, da de ringede og spurgte, om jeg ville være med, siger den 26-årige YouTube-stjerne, der er fem år ældre end de andre.

Tre venner på polterabend

De tre kendte hinanden rigtig godt på forhånd, men det var alligevel noget helt nyt for dem, at de på den måde skulle arbejde sammen.

– Vi kører jo enormt meget solo til daglig, hvor vi er chefer på vores egne YouTube-kanaler. Her skal vi slå det sammen og tage lidt af hinandens styrker og samtidig give plads til hinandens svage sider. Jeg synes, at det var det sværeste, men det var også det, jeg efterfølgende havde mest optur over. For det kunne vi sgu godt, siger hun. Vi har jo kendt hinanden i mange år, men det sjældent, at vi er så afhængige af hinanden, siger Julie Sofia Aastrup.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Vild med dans’-par vil stifte regnbuefamilie sammen

Eiqu Miller og Alexander Husum har det på samme måde og synes generelt, at det var en fantastisk oplevelse at være med.

– Man har jo sendt tre gode venner ud på en skattejagt eller et polterabend og bare sagt, at de skulle have det sjovt. Folk ville jo betale kassen for den oplevelse, som vi bare får lov til at få – og det bliver endda optaget, så vi kan huske det, siger holdet.

Hvordan det hele går holdet, kan du se i aften, når TV3 sender ‘Fangerne på fortet’ kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: Morten og Irina afslører: Vi skal have barn nummer to