YES! Ny sæson af 'Forsidefruer'? - Her & Nu

YES! Ny sæson af 'Forsidefruer'?

Måske kan vi allerede nu glæde os til at se mere til de fem glamourøse ‘Forsidefruer’.

Af Pernille Hahn Hauberg - 2. april 2017 kl. 16:55

Mange sidder allerede limede fast foran skærmen, når de fem ‘Forsidefruer’, Amalie Szigethy, Janni Ree, Gunnvør Dalsgaard, Sarah Louise Christiansen og Tina Lund, byder seerne indenfor til et indblik i deres travle og glamourøse liv.
Vi har allerede kunnet følge spændte med ved dramatiske middage og moret os over finurlige sprogblomster, og nu løfter en af dem ‘Forsidefruer’ måske sløret for, at der kommer mere.
– Hvad synes I i øvrigt om programmet, synes I, jeg skal være med i en sæson 2? Jeg kan ikke helt selv beslutte mig, skriver Tina Lund på sin blog.
LÆS OGSÅ: Derfor sagde Tina Lund ja til at være med i ‘Forsidefruer’
Om der rent faktisk kommer mere drama, glamour og babymos vides endnu ikke. Hos TV3 vil de i hvert fald ikke love for meget.
– Vi er meget glade for ‘Forsidefruer’ – og især for de fem kvinder, som alle giver os en unik indsigt i deres dagligdag. Hvorvidt vi laver en sæson 2, vil vi ikke kommentere på – lige nu nyder vi sæson 1, som stadig ruller over skærmen, siger programdirektør hos TV3, Kenneth Kristensen, til Realityportalen.dk.
I sidste uge var ‘Forsidefruer’ TV3s fjerde mest sete program, så det er ikke uden grund, at de på kanalen er meget glade for deres nye tv-satsning.
LÆS OGSÅ: Forarget Sarah Louise taler ud: Det så du ikke i ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Bekymret Gunnvør frygter for fremtiden med Oliver
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.