YES! ‘Løvens hule’ vender tilbage!

Der er ikke længe til, at det populære DR1-program vender tilbage på skærmen. Meget tyder på, at det bliver med de samme løver som sidste sæson.

Af Lykke Buhl - 8. december 2020 kl. 16:28

Ganske snart vender det populære iværksætterprogram ‘Løvens hule’ tilbage på skærmen med sin sjette sæson. Det afslører løven Jacob Risgaard på sin Instagram-profil.

– Om ca. 3,5 uge bliver 🦁 sat fri, i den vildeste sæson til dato, skriver han.

LÆS OGSÅ: 8 ting, du ikke vidste om ‘Løvens Hule’

Den sjette sæson af det populære DR1-program blev optaget i juni måned, og er altså snart klar til udgivelse.

De seneste sæsoner af ‘Løvens hule’ er ligeledes startet omkring januar måned. Den femte sæson startede d. 31. december 2019, så det er meget muligt, at det bliver samme premieredato for den snartkommende sjette sæson. Datoen passer nemlig også godt med Jacob Risgaards anslag på cirka tre og en halv uges ventetid.

Herunder kan du se Jacob Risgaards opslag fra ‘Løvens hule’-studiet

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af jacobrisgaard (@jacobrisgaard)

LÆS OGSÅ: Geggo deler et rørende spørgsmål

Senest har vi tilbage i august og september måned set en corona-version af det populære program, kaldet ‘Løvens hule – velkommen til virkeligheden’, hvor vi fulgte løverne og de virksomheder, de havde investeret i, mens de navigerede i de økonomiske konsekvenser, som coronakrisen fik for iværksætterne.

Realityportalen har været i kontakt med DR angående sjette sæson af ‘Løvens hule’, men de er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-drama: Iværksætter stopper samarbejdet med løverne

Hvem er løverne?

I femte sæson bestod løverne af serieinvestor Jan Lehrmann, daværende direktør i Freeway-koncernen Mia Wagner, medstifter af Blazar Capital Christian Arnstedt, Coolshop-medejer Jacob Risgaard og veteranen Jesper Buch, og alle disse løver skulle efter sigende vende tilbage den kommende sæson.

Løverne fra sæson fem fortsætter formentligt i sæson seks

‘Løvens hule’ sæson fem: Christian Arnstedt, Jacob Risgaard, Mia Wagner, Jesper Buch og Jan Lehrmann (Foto: Per Arnesen/DR)

LÆS OGSÅ: Gammel ‘Løvens hule’-idé er blevet til virkelighed

Indtil videre er dog kun Jesper Buch og Jacob Risgaard, der selv har været ude og bekræfte, at de er med til næste sæson af ‘Løvens hule’.

Derfor ved vi i hvert fald, at vi er sikret god underholdning af det umage makkerpar, der sidder i hver deres ende af studiet og gerne sender drillende kommentarer tværs ud i rummet efter hinanden.

LÆS OGSÅ: UH! Er dette Jesper Buchs nye kæreste?

Mia Wagner er dog ikke længere direktør i Freeway-koncernen, som hun investerede for i ‘Løvens hule’. Det meddelte familiekoncernen i oktober måned i år, da Mia havde besluttet at gå selvstændig som iværksætter.

Dog har hun stadig været direktør i koncernen i optageperioden for ‘Løvens hule’, hvorfor det stadig er meget muligt, at hun i den kommende sæson er med som løve og investerer på vegne af Freeway-koncernen.

Herunder kan du se opslaget, hvor Jesper Buch afslører, at han alligevel fortsætter i sæson seks

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jesper Buch (@jesperbuch)

LÆS OGSÅ: Populær ‘Løvens hule’-stjerne stopper