YES! Allerede nu vender ‘Bagedysten’ tilbage

Nu skal der igen kæmpes med fondant og mousser, når en helt ny ‘Bagedyst’ om få uger rammer de danske skærme.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. marts 2021 kl. 15:05

Nu er der godt nyt til alle, der elsker, når det bliver sagt: “Klar, parat, bag” i det velkendte bagetelt ved Clausholm Slot. For allerede i foråret blænder DR op for en helt ny omgang – denne gang for børn.

Den 20. marts kan du heppe med, når det går løs med ‘Den store juniorbagedyst’, hvor otte unge bagetalenter i alderen 12 til 16 år skal dyste i alle kagebagningens discipliner gennem seks programmer.

Det fremgår af DR’s sendeplaner.

LÆS OGSÅ: Så du det? Martin Jensens forlovede med i ‘X Factor’

Joakim Ingversen og Sofie Linde kender vi begge for deres værtsroller på tv. Parret, der i dag er gift og har to døtre, havde været venner i flere år, før en våd bytur fik dem til at slå øjnene op for hinanden (Foto: Janus Nielsen).

33-årige Joakim Ingversen indtager pladsen som vært, som jo plejer at tilhøre Timm Vladimir, men dommerholdet er, som vi kender det fra de voksnes ‘Den store bagedyst’.

LÆS OGSÅ: Her er de største ‘X Factor’-skandaler

Det er nemlig bager og dessertkok Markus Grigo, 51, samt konditor Katrine Foged Thomsen, 43, der står klar til at smage, bedømme og ikke mindst afgøre, hvem der i sidste ende vinder hele konkurrencen og trofæet.

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman åbner op: Det er en stor sorg

‘Den store juniorbagedyst’ blev optaget i efteråret sidste år, og allerede i sommeren var deltagerne fundet. Her havde flere 100 bageglade børn og unge ansøgt om en plads.

I sidste ende vil fire deltagere stå i finalen.

LÆS OGSÅ: Amalie: Der skulle jo ikke være et barn igen allerede

Programmet får premiere lørdag den 20. marts klokken 20.00 på DR.