Ydmyg Patrick: Jeg fik for megen opmærksomhed

‘Paradise’-fyren kan omsider ånde lettet op og starte sit eventyr i Mexico.

Paradise Hotel
Af Mikkeline Andersen - 4. marts 2015 kl. 9:10

Patrick, Anders og Can skulle på deres fælles date med Christel forsøge at overbevise hende om, at netop de skulle med tilbage til ‘Paradise Hotel’. Christel, der i forvejen havde fået øjnene op for Patrick, valgte at tage ham som partner, og dermed kunne han lægge det faldefærdige og langt fra luksuriøse Paradise Motel bag sig.
– Det er super fedt at tjekke ind på hotellet. Det er dejligt at møde de andre mennesker på hotellet, selvom jeg har ondt af Can og Anders, siger Patrick til Realityportalen.dk.
Inden de mandlige paradisoers date med Christel vurderede Patrick sine chancer for at vende tilbage til ‘Paradise Hotel’ ligeså store som Anders’ og Cans chance. Dog erkender han, at det var en smule til hans fordel, at Christel havde udråbt ham til den lækreste fyr på hotellet.
De udsatte ‘Paradise’-fyre kunne også have valgt at tage på date med Sandra, fordi hun er uden partner. Men valget faldt på Christel, og det gav gevinst for Patrick.
LÆS OGSÅ: WEB-TV: Sandy og ‘Paradise’-Patrick flirter på rød løber
Fokus var på Patrick
Rosende ord strømmede fra ‘Paradise’-pigerne mod Patrick, da han mødte dem første gang, og derfor kunne han have valgt at føre sig frem på daten. Men det gjorde den hotte fyr ikke.
– Ærligt, så følte jeg lidt, at de andre drenge ikke havde fået den kredit for deres udseende, som de skulle, og at der var alt for meget fokus på mig. Jeg ved godt, det lyder for godt til at være sandt, i og med det er et spil, hvor det handler om ar vinde, men for mig er det en oplevelse, og jeg er kommet herned for at hygge mig, fortæller han og fortsætter:
– Derfor trak jeg mig en smule tilbage, så Christel havde mulighed for at lære de andre lidt at kende. Ydmyghed er meget vigtigt for mig.
Se desuden Sandy flirte med Patrik på den røde løber til dette års forpremiere:

Se med mandage til fredag kl. 22:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Ulven afslører: Flyttet sammen med Topmodel
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.