Hun var den yngste livedeltager i ‘Den vildeste danser’, nu står hun som vinder

Alle fem danse-acts i årets finale af ‘Den vildeste danser’ havde gjort det godt, men der var en, hvis shine skinnede mere ud over scene-kanten, og det var hos Olivia, som i dag kan kalde sig vinder af ‘Den vildeste danser’.

Af Rikke Lynge - 25. september 2020 kl. 22:09

Olivia, Champions League Family og Twenty vandt seernes hjerte i aften og var de tre danse-acts, der fik flest stemmer i første sms-afstemning og dermed fik de lov til at danse to danse i aftenens finaleshow af ‘Den vildeste danser’.

Efter første seerafstemning blev stemmerne nulstillet, og de tre danse-acts skulle danse en dedikeret dans til deres dansekaptajn. Olivia dansede dermed for Silas, og både Champions League Family og Twenty dansede for Sonny. Mille fik ikke en danser med til sidste del af finalen, da både Simon og ShineCrew blev stemt ud efter første dans.

LÆS OGSÅ: Silas åbner op om sidste års medvirken i ‘Vild med dans’: Jeg modtog dødstrusler

Kun én kan vinde ‘Den vildeste danser’, og det er udelukkende seerne, der i dag har afgjort udfaldet, og det blev altså Olivia, der nu kan kalder sig vinder af ‘Den vildeste danser’. Med titlen følger 100.000 kroner og en optræden i ‘Vild med dans’, som har premiere den 2. oktober.

Fredag efter fredag var det ellers Champions League Family, der har været publikums favorit, men i aften var det Oliva, der fik flest likes af publikum, da 73% af publikum ønskede, at Olivia vandt.

LÆS OGSÅ: Christiane om kæresten Daniel: Pissegod til at danse

– Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Jeg kan slet ikke snakke, sagde Olivia lige efter afgørelsen.

Også Olivias dansekaptajn Silas Holst var rørt over afgørelsen.

– Jeg er så glad. Det er så fortjent, Olivia er 11 år, og hun er bare den vildeste, fortæller Silas.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Sonny fra ’Den vildeste danser’ lever drømmen i USA

Silas måtte sidste fredag sige farvel til to af sine tre dansere, og han havde dermed kun Olivia med til finalen, og han er stolt af sin kun 11-årige danser.

– Første gang jeg så dig til audition på ‘Den vildeste danser’ endte det i tårer og fælleskram (dengang man måtte det), fordi du blæste mig og de andre kaptajner bagover! Siden da har du kæmpet og KNOKLET!! Blevet smidt ud i en del stilarter, lavet bevægelser, der fortalte historier, og rørt mit hjerte hver uge! At tænke tilbage på den lange rejse, vi har haft sammen, gør mig pavestolt, skriver Silas i et Instagram-opslag forud for finalen.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Sonny fra ’Den vildeste danser’ lever drømmen i USA

LÆS OGSÅ: Allerførste møde med lillesøster: Derfor reagerede Alba sådan