‘X Factor’-vinder i chok: Frygtede at miste sin hustru

Noahs kone, Sika, oplevede den 1. januar lammelse i ansigtet, og parret frygtede både blodprop og kræft.

Af Rikke Lynge - 5. januar 2021 kl. 20:55

Årets første dag blev ikke lige, som ‘X Factor’- vinder Noah Skaalum og hans hustru Sika Skaalum havde forventet. En pludselig lammelse i Sikas venstre side af ansigtet vendte glæde til sorg på et øjeblik.

– Det var nok en af de mest skræmmende dage, jeg længe har haft – at sidde alene hjemme med vores barn i det, der føltes som et tomt hjem og ikke vide, hvad der skete med min kone – moderen til mit barn. Dét er noget af det værste, jeg nogensinde har prøvet, skriver Noah på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-kærester: Sådan scorede de hinanden

Sika blev tilset på hospitalet, som hurtigt kunne udelukke blodpropper, borrelia og andre skræmmende sygdomme. Det viste sig, at Sika har fået en ansigtslammelse der hedder Bells parese.

– Det er en nerve, der er hævet i min hjerne, og jeg bliver medicineret og skal til genoptræning og følges fortsat. Normalt plejer mildere tilfælde at have gode udsigter, men jeg er måske ikke så heldig. Det er i ret udtalt grad. Med andre ord ved vi ikke, om der kommer bedring overhovedet, skriver Sika på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Noah Skaalum (@noahskaalum)

LÆS OGSÅ: Ærlige Remee: Derfor forlod jeg ‘X Factor’ efter sæson 3

Frygtede at miste Sika

Noah blev lettet over at høre, at Sika hverken havde en blodprop eller borrelia, men han nåede at tænke alle værste scenarier igennem.

– Jeg fandt ud af, hvordan det ville føles, hvis den som hele min og Elions verden drejer sig om, ikke ville være her. Godt vi slap med en forskrækkelse, for du er den vigtigste for os. Du klarer den her! Vi klarer det som en familie, skriver Noah til sin hustru på Instagram.

LÆS OGSÅ: Lea Hvidt Kessler chokerer alle med overraskende billede

Sika er ligeledes lettet over, at de mere alvorlige sygdomme kan udelukkes, men hun frygter stadig for fremtiden.

– Vi fik os noget af et chok, da vi frygtede kræft og blodpropper, og vi føler os egentligt lidt heldige. Men jeg kan godt mærke en stigende usikkerhed omkring, hvordan mit ansigt kommer til at se ud fremadrettet, skriver Sika.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen i nyt sats: Sælger sig selv på auktion

Dengang Noah vandt ‘X Factor’ i 2011 hed han Sarah og var en pige. Siden har Noah gennemgået en del operationer og lever i dag som lykkelig transkønnet. Han er gift med Sika og sammen har de Elion på lidt over et år.

Noah i 2011, da han var med i og vandt ‘X Factor’. Dengang hed han Sarah og var en ung kvinde på 15 år (Foto: Bo Nymann)