'X Factor'-vært: Sådan vil jeg styre dommerne

Hverken Lina Rafn, Remee og Blachman skal tro, at de kan koste rundt med Eva Harlou.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 23. februar 2014 kl. 15:53

Når ‘X Factor’ hver fredag ruller over skærmen er det med den smukke Eva Harlou som vært for syvende sæson af det populære show.

Udover værtsrollen på ‘X Factor’ er den 36-årige tv-vært og arkitekt bedst kendt fra DR-programmet ‘Danmarks Skønneste Hjem’. Og netop den tv-erfaring vil hun bruge i ‘X Factor’, når hun skal styre løjerne.

– Jeg vil helt klart bruge min erfaring som tv-vært og skære igennem over for dommerne, hvis det bliver nødvendigt. De skal ikke tro, at de kan koste rundt med mig, siger den debuterende vært, til Realityportalen.dk.

Det er samtidig også vigtigt for Eva Harlou, at der er en gensidsig respekt mellem dommerne og hende selv.

– Jeg vil være, som jeg er og være glad og empatisk, men jeg vil samtidig også en vært, der kan styre løjerne, siger hun.

LÆS OGSÅ: Lina Rafn: Det var ikke svært at sende Mathias hjem

“Bare jeg ikke glemmer noget”

Selv om Eva Halou har godt med tv-erfaring, så må hun alligevel erkende, at underholdningsprogrammet er af en noget anden størrelse, end hun er vant til.

– Størrelsen på showet er helt klart den store forskel for mig, og så det, at det er live. Det bliver sjovt, og det er en gave for mig at være vært, siger hun og fortsætter:

– Nu er det jo live, og det kan ikke tages om, så jeg håber bare, at jeg kan huske alt, hvad jeg skal sige, siger Eva Halou.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-drama: Lina måtte smide sin egen solist ud

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.