'X Factor'-Tine: Har fået pladekontrakt i Canada

I 2010 så vi Tine i Parken foran 40.000 mennesker, hvor hun fik hun en andenplads i ‘X Factor’. I dag, fem år efter, savner hun stadig at være deltager i programmet.

X Factor
Af Emilie Holm Egebro - 31. marts 2015 kl. 19:25

15-årige Tine Midtgaard løb i 2010 med andenpladsen i ‘X Factor’ sæson tre. Der er sket meget siden for den i dag 21-årige sangerinde, men hun mindes stadig de gode tider som deltager i programmet.
– Det er gode minder, og jeg savner det stadigvæk. Det var en fantastisk oplevelse at være med i programmet, siger Tine til DR og tilføjer:
– Man kan slet ikke beskrive med ord, hvordan det var at stå på scenen dengang. Men hvis jeg skal sætte ord på, så var det surrealistisk, fantastisk og skræmmende.
LÆS OGSÅ: ‘X-factor’-Tine udgiver debutalbum
Sangkarrieren er rykket til udlandet
Tine skriver stadig sine egne sange og nyder et liv i musikkens tegn. Hun har dog sørget for, at det ikke kun er herhjemme i Danmark, at man får fornøjelsen af hendes skønne stemme.
– Jeg har fået en pladekontrakt i Canada, og der har jeg lige skrevet mit nye album færdigt. Så det er ved at blive færdigproduceret i Canada lige nu, siger Tine og tilføjer:
– Og min manager er i Japan for at få nogle gode deals rundt om i verden.
Forhåbentlig får vi fornøjelsen af at høre hendes nye plade til efteråret. Hvis du ikke kan vente så længe, så afslører Tine, at der allerede ligger en single fra hende både på YouTube og på Spotify, samt en sang fra hendes nye album.
Hør Tines single herunder:

LÆS OGSÅ: Seerne har talt: Det skal ‘X Factor’-deltagerne synge til semifinalen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.