‘X Factor’-Tina åbner op: Jeg følte mig ikke hjemme

I sommers sagde den 18-årige færing farvel til skolebøgerne.

Af Lotte Knudsen - 8. januar 2022 kl. 8:55

De kaldte hende for ‘dreamer’, når hun dagligt faldt i staver eller stenede ud af vinduet midt i fysisk eller historie timen. Skolebænken har aldrig været et sted for 18-årige Tina, og det gjorde, at hun i sommers tog en drastisk beslutning.

– Jeg droppede ud af gymnasiet i sommers. Jeg har prøvet at gå på gymnasiet 2 gange, men jeg kunne mærke at det ikke var noget for mig, forklarer Tina, som også fortæller om overvejelserne bag.

– Jeg synes, at det er svært at gå i skole. Alt det sociale elsker jeg, men når det kommer til det boglige, kan det være svært, når man hele tiden tænker på andre ting. Der kan det blive meget tungt, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Martin Jensen fortæller om den nye sæson af ‘X Factor’…

LÆS OGSÅ: Største tal i ‘Løvens Hule’: Sådan går det Lucas i dag

Heldigvis har hun en helt anden vision for sig selv og sit liv.

– Man kan altid gå i skole. Lige nu vil jeg gerne lave musik. Jeg vil gerne være en kunstner, og jeg vil gerne gøre de ting, som jeg holder af, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: ‘Grand Prix’-vinder stod frem med diagnose: Jeg fortryder det

Følg Tinas rejse i ‘X Factor’ hver fredag klokken 20.00 på TV 2 eller på TV 2 play.

LÆS OGSÅ: Elviras kæreste tilbageholdt og afpresset i Iran