'X Factor'-stjernen overrasket af søsteren: Det er for sindssygt!

Der ventede ‘X Factor’-deltageren en stor overraskelse tidligere ugen.

Af Jonas Sand - 16. marts 2018 kl. 14:02

Der ventede Vita Jensen noget af en overraskelse i løbet af ugen, mens hun øvede frem mod aftenens liveshow i ‘X Factor’, hvor den 17-årige pige igen skal forsøge at imponere både seere og dommere og synge sig videre i konkurrencen. Hendes søster havde nemlig taget turen fra Nordjylland og dukkede pludselig op.
– Jeg stod og var i gang med at øve, da det pludselig bankede på døren. Så kom Sara ind, og det gav ingen mening i mit hoved. Jeg var sådan: ”Hvad, er jeg i Aalborg?”. Det var meget mærkeligt. Men det var så fedt at se hende. Jeg savner hende og resten af min familie, mens jeg er her i København, så det var megafedt, at hun lige kom forbi, siger Vita.
LÆS OGSÅ: 17-årige Vita efter nervepirrende duel: Derfor gik jeg videre
Vita fortæller, at hun efter besøget har fået endnu mere energi til showet i aften.
– Min familie betyder så meget for mig. Jeg elsker dem, og jeg kan virkelig mærke den opbakning, jeg får fra dem her under ‘X Factor’. Jeg er rigtig tæt med Sara, og at hun lige fløj fra Aalborg til København bare for at se mig, det er for sindssygt​.
– Det er klart, at hendes besøg lige gav et ekstra skud energi, og jeg glæder mig til at se hende og resten af min familie igen i aften.
Du kan se det overraskende besøg, og hvem der i sidste ende ryger ud, når DR1 i aften klokken 20:00 sender et nyt afsnit ‘X Factor’.
LÆS OGSÅ: Vidste du det? Sådan bor deltagerne under ‘X Factor’