'X Factor'-stjernen Alma var enebarn: Nu er jeg storesøster

15-årige Mathilde har seks søskende, mens Alma er enebarn. Unge-kategoriens sangstjerner har adopteret hinanden som en slags søskende, der støtter hinanden i tykt og tyndt under den benhårde talentkonkurrence.

Af Kenth G. Madsen - 1. marts 2020 kl. 14:57

Mathilde Caffey, 15, er den yngste af en søskendeflok på syv, hvor den ældste er 41 år. Så hun er vant til at have nogen at støtte sig til i det nordjyske, hvor hun bor til daglig. Men under ‘X Factor’-forløbet langt hjemmefra i København hendes søskende der jo ikke? Men nu har hun fundet sig en reservesøster i erstatning.
LÆS OGSÅ: Stemt ude af bookmakerne: Nu fighter de tilbage
– Mig og Alma bonder bare. Hun er lige fem år ældre end jeg. Jeg har en søster på 22, som jeg taler godt med. Men heldigvis har jeg nu Alma. Hun har bare en fantastisk ro over sig, og vi har det sindssygt godt sammen. Hun er fucking fantastisk, siger Mathilde om Alma, der til gengæld er enebarn, så hun er slet ikke vant til den slags.
LÆS OGSÅ: Drømmen slukkes: Sway må forlade ‘X Factor’
– Endelig får jeg lov til at være storesøster. Det har jeg altid drømt om. Jeg har det megafedt med at være det overfor Mathilde. Det er hyggeligt, og vi støtter hinanden, siger Alma og fortsætter:
– I fredags før live sagde vi til hinanden, at vi skal gå videre, og jeg lovede, hun ikke kom i farezonen med den fede sang, hun havde forberedt. Og heldigvis gik det godt for os begge, siger Alma, der igen blev rost til skyerne, mens Mathilde forrige fredag kom i farezonen, men heldigvis reddet på stregen af dommer Ankerstjerne, der havde valget mellem hende og Nicklas.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-finalen rykker igen til Horsens: Skal du med?
Og netop i sådan en anspændt situation var det godt for Mathilde at have nogen at læne sig op ad i en trøstende stund.
– Jeg er vild med Alma, og vi lægger storys op sammen Vi har det bare så hyggeligt, siger Mathilde.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerner født som tvillinger: Derfor harmonerer vi