‘X Factor’-stjerne laver titelsang til TV 2’s nye julekalender

Han deltog i ‘X Factor’ og ‘Voice’ for 10 år siden. I dag er han en succesfuld sanger og sangskriver, og så er han manden bag titelsangen til TV 2’s nye julekalender.

Af Lotte Knudsen - 22. november 2021 kl. 15:20

Andreas Odbjerg vandt to priser til årets Danish Music Awards: Årets Nye Navn og Årets Sangskriver. Han er særligt kendt for sine fængende radiohits som ‘Stor Mand’, ‘I morgen er der også en dag’ og ‘Føler mig selv 100’, og meget snart kan han tilføje sit nye hit ‘God Jul’ til den liste. ‘God jul’ er nemlig titelsangen til TV 2’s nye julekalender, ‘Kometernes Jul’, og den er skrevet og sunget af den 33-årige sangfugl.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Andreas Odbjerg fortæller om sin nye julesang inden DMA….

Andreas Odbjerg havde dog sine skrubler inden han kastede sig over julesangen.

– Jeg overvejede lidt, hvor ‘nisset’ jeg lige skulle blive. Der er en grænse for, hvor meget jul man kan tage på sig og så stadig være cool, fortæller han på den røde løber til DMA.
Han er dog blevet yderst tilfreds med resultatet.
– Jeg er endt med at være lige så stolt af min julesang, som jeg er af de andre sange, jeg har udgivet. Jeg synes, at vi har fået skrevet en enorm smagfuld sang, fortæller han.
Sangen er den første julesang fra den danske hitmager, og den kan streames og downloades på Spotify og iTunes.
Andreas Odbjerg har tidligere både stillet op i ‘X Factor’ og ‘Voice’. Herunder kan du se et klip fra en optræden fra 2012.
Hør julesangen ‘God jul’ og se musikvideoen her.