'X Factor'-Sigmund: Jeg vil lave 'Keeping Up with the Gays'

Han er hamrende aktuel i ‘X Factor’, men Sigmund drømmer også om at lave et ganske særligt realityprogram.

Af Louise Andersen - 10. marts 2018 kl. 11:55

Han er et festfyrværkeri af sang og dans, når han indtager scenen om fredagen i ‘X Factor’ på DR1, men Sigmund har også en anden, og noget anderledes, tv-drøm. Han vil nemlig gerne lave reality, og han har allerede lagt en plan for dét program, han gerne vil lave.
– Jeg vil lave ‘Keeping Up with the Gays’ i stedet for ‘Keeping Up with the Kardashians’ i en dansk version med mig og alle mine homo-venner, der bare går efter drømmen og rejser til Los Angeles. Det er bare passion og derudaf, fortæller Sigmund, da Realityportalen møder ham efter ‘X Factor’-showet fredag aften.
LÆS OGSÅ: Anne Mette og Tomas efter ‘X Factor’-exit: Vi er udmattede
Sigmund garanterer, at seerne vil blive underholdt, hvis hans realityshow bliver en realitet.
– Seerne ville helt sikkert tisse i bukserne af skraldhyle-grin. De ville blive underholdt. Seerne ville få forandret deres liv, for mig og mit gaysquad er f**king hilarious. Det ville være hundrede gange sjovere end ‘The Kardashians’, for de er lidt kedelige, og det er jeg ikke, siger han og fortsætter:
– Vi er kloge, og vi vil gerne til USA og lave musik og være kreative og få en mega fed business. Så er vi også sjove, så vi kan virkelig have et godt content til sådan et realityprogram.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Natascha Linea er blevet skaldet

Mere tv på vej?

Noget tyder på, at der allerede kan være noget nyt tv på vej med Sigmund. Det afslører han over for Realityportalen.
– Vi har snakket om det. Der er en lille smule i planerne. Det er tv, og det er efter ‘X Factor’, men det er ikke sikkert. Så jeg siger ikke mere, end det jeg har sagt. Folk skal krydse fingre og håbe, at der måske kommer et tv-show, for det vil også være vores største drøm, fortæller han hemmelighedsfuldt.
Sigmund indtager atter scenen i ‘X Factor’ næste fredag klokken 20.00 på DR1.
LÆS OGSÅ:Khloé Kardashians hårde graviditet: Kan ikke sove
LÆS OGSÅ: Kylie Jenners datter har ændret far