VILDT: 'X Factor'-Martin scorer internationalt topjob

Det er ikke kun i Danmark, at ‘X Factor’-vinderen er på vej til at slå igennem igen.

Af Ritzau - 4. november 2015 kl. 14:55

Det danske stjerneskud Martin Hoberg Hedegaard, der vandt den første udgave af ‘X Factor’ tilbage i 2008, overraskede alt og alle til årets P3 Guld, da han sammen med sit nye band, Saveus, leverede en vild optræden med nummeret “Levitate Me”.
Det imponerede comeback har nu givet så meget genlyd, at Saveus er blevet hyret som opvarmningsband for den britiske poptrio Years & Years, når de turnerer Europa syv koncerter rundt med hits som “King” og “Shine” fra midten af november.
Det meddeler pladeselskabet Copenhagen Records i en pressemeddelelse onsdag.
LÆS OGSÅ: VILDT: ‘X Factor’-Martins comeback-koncert er allerede udsolgt
Stort hjerte for elektronisk musik og alternativ rock
Det var hitproduceren Remee, der tilbage i 2008 førte sin unge sanger til tops i den uhyre populære sangkonkurrence, og selv om Martin Hoberg Hedegaards debutplade solgte styrtende, har der siden været stille omkring sangstjernen, der har brugt tiden på at dygtiggøre sig, fortalte han til Ritzau Fokus i midten af oktober i forbindelse med P3 Guld.
– Det er meget eksperimenterende og bevæger sig i flere genrer. Jeg har altid haft et stort hjerte for hård elektronisk musik og alternativ rock, samtidig med at jeg godt kan lide de stærke omkvæd, der er i popmusik, fortalte den i dag 23-årige sangskriver, musiker og producer til Ritzau Fokus om monsterhittet “Levitate Me”, der strøg direkte ind som nummer et på iTunes efterfølgende.
– Der er gået knap otte år, og i den tid har jeg jo udviklet mig både musikalsk og personligt. Nu bliver det fedt at komme frem igen, for det er med mit helt eget projekt, lød det fra X Factor-stjernen til Ritzau Fokus efter sin optræden, hvor han fik stående applaus.
Saveus begynder turneen med Years & Years i Frankrig den 16. november.
Se flere billeder af Martin i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Martin er tilbage: Hør hans nye sang her
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.