'X Factor'-Martin er tilbage: Hør hans nye sang her

Han sang sig ind i seernes hjerter, da han i 2008 vandt talentprogrammet ‘X Factor’, udgav et dobbeltplatin sælgende album, og så blev der ellers helt stille. Ikke en eneste optræden på TV, ikke nogle radiointerviews, ingen koncerter, ingen udgivelser.

Af Ritzau - 17. oktober 2015 kl. 18:00

Men nu er den 22-årige Martin Hoberg Hedegaard klar igen.
Fredag aften gik han overraskende på scenen ved P3 Guld under kunstnernavnet SAVEUS og afslørede sin nye single, “Levitate Me” – et nummer, han selv har skrevet og produceret.
– Der er gået knap otte år, og i den tid har jeg jo udviklet mig både musikalsk og personligt. Nu bliver det fedt at komme frem igen, for det er med mit helt eget projekt, siger Martin Hoberg Hedegaard.
– Nummeret giver et meget godt billede af, hvad det er for et univers, jeg bevæger mig i musikalsk. Det er meget eksperimenterende og bevæger sig i flere genrer. Jeg har altid haft et stort hjerte for hård elektronisk musik og alternativ rock, samtidig med, at jeg godt kan lide de stærke omkvæd, der er i popmusik, siger han.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Theis kysser på ‘X Factor’-vinder
Købte udstyr for præmiepengene
I årene siden ‘X Factor’-sejren har den unge musiker, der oprindeligt kommer fra Ørum, knoklet for at dygtiggøre sig som sangskriver og producer samt skabe sit eget musikalske udtryk.
– Jeg købte et hav af musikudstyr for de penge, jeg fik efter ‘X Factor’, og så har det bare været noget med at øve og øve og øve samtidig med, at jeg har gået i gymnasiet og studeret musik, siger Martin Hoberg Hedegaard, der altså nu er klar til selv at stå forrest på scenen igen.
Ritzau/
Se videoen af Martin Hoberg Hedegaard, der synger “Levitate Me” til P3 Guld herunder:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Numse-Rasmus stiller op til ‘X Factor’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.