‘X Factor’-Lasse: Jeg troede, jeg ville blive glemt

Lasse havde regnet med, at han som så mange andre ville blive glemt, efter han røg ud af ‘X Factor’, men sådan gik det ikke.

Af Rikke Lynge - 13. januar 2023 kl. 20:55

Lasse Skriver blev sorteret fra ved bootcamp i sidste års sæson af ‘X Factor’, og den dengang snart færdiguddannede tømrer regnede med, at musikrejsen ville blive en kort fornøjelse.

LÆS OGSÅ: Dommer afslører: ‘X Factor’ er en dårlig forretning

– Jeg havde oprigtigt tænkt, at når jeg i februar røg ud af bootcamp, så var jeg glemt, skriver Lasse i et opslag på Instagram.

Men sådan gik det ikke. Siden ‘X Factor’-deltagelsen er Lasse tordnet frem på den danske musikscene.

– Min audition blev vist, og det hele begyndte og stikke af. Det var så vildt at se! Vi nåede februar og afsnittet, hvor jeg vidste, at jeg ville ryge ud. Dagen efter jeg røg ud, skrev jeg under på en pladekontrakt med Sony Music, skriver Lasse videre.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

Lasse har i 2022 oplevet langt mere end de fleste.

– Jeg var for nylig i Stockholm og indspille et cover af julesangen ‘It Must Have Been Love’, og det er gået over al forventning. Den har på lidt over en måned fået 4,5 millioner afspilninger alene på Spotify, hvoraf de fleste faktisk er fra Sverige, skriver Lasse og tilføjer:

– Jeg har i skrivende stund lidt over 1,8 millioner lyttere om måneden.

LÆS OGSÅ: Det drømmer de kendte om i 2023

I december har Lasse været på turné, og det fortsætter i 2023.

– Vi starter igen i slutningen af februar og kører hele marts måned rundt i hele landet. Jeg tager hver dag som en kæmpe oplevelse. Jeg lover jer, at 2023 bliver et mindst lige så vildt år. Der er mange ting planlagt allerede, og jeg er spændt på at dele det hele med jer.

Se Lasses rejse i opslaget herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Lasse Skriver (@lasse__skriver)

Læs mere om