'X Factor'-Fie om sin sang: Den var jeg ikke glad for

Det var ikke just glæde, Fie Winther havde til overs for sin sang i starten, men nu har hun lært at holde af den.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. februar 2014 kl. 13:18

Der er dømt hitsange, når de syv tilbageværende finalister skal optræde på den store livescene til ‘X Factor’ i aften. Deltagerne skal nemlig alle synge hits fra 2013, som har ligget i top40 i Danmark.
Fie Winther skal i den andledning optræde med sangen ”Burn” af Ellie Goulding. Et sangvalg hun bestem ikke var enig i med Lina Rafn til at starte med.
– Jeg kunne ikke lide sangen i starten, jeg er nemlig ikke så glad for de lyse toner, der er i den. Men jeg stoler på Linas valg, og jeg er da også blevet gladere for den i løbet af de sidste par dage, siger Fie Winther til Realityportalen.dk.
Sangerinden har derfor brugt meget af den forgangne uge på at øve sig i at blive helt god til de lyse toner.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’: Det skal de synge på fredag
Ikke farezone igen
I sidste uges ‘X Factor’ røg Fie og Mathias Chrøis i farezonen, men Fie klarede frisag, og hun vil gøre alt for ikke at stå i farezonen igen.
– Det var ikke sjovt at ryge i farezonen, det var det værste, der kunne ske. Det skal ikke gentage sig igen, og derfor jeg brugt ugen på en hel masse sangtræning og koreografi, siger Fie og fortsætter:
– Jeg vil give den gas, og man vil komme til at se en helt anden side af mig. Jeg vil bevise, at jeg godt kan synge, siger hun.
Har det mentale på plads
Og selv om Fie vil gøre alt for at gå direkte videre i aftens sangkonkurrence, så ligger risikoen for farezonen i baghovedet.
– Man bliver nødt til mentalt at indstille sig på, at hver fredag kan blive den sidste, så det er jeg ret afklaret med. Det har været sjovt hele vejen igennem, og jeg er glad for, at jeg har fået den chance, siger hun til slut.
LÆS OGSÅ: Lina Rafn: Det var ikke svært at sende Mathias hjem
Se om Fie Winther undgår farezonen i ‘X Factor’ i aften klokken 20.00 på DR1.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.