‘X Factor’ får store konsekvenser for deltager

Den tidligere ‘X Factor’-deltager havde egentlig taget en beslutning, men nu har han ombestemt sig.

Af Caroline Grønne Wigdal - 21. marts 2022 kl. 14:55

Den 17-årige Lasse Skriver fra Vejle fik et nej fra Thomas Blachman, men siden han forlod bootcampen, er musikkarrieren kun gået i den rigtige retning.

LÆS OGSÅ: Peter Ingemann støtter Johnny i sorgen: Tilgiv hende

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Kwamie Liv fortæller om at sende Oliver hjem…  

Faktisk er det gået så godt for Lasse, at han nu tager en stor beslutning.

– Okay. Ved slet ikke, hvor jeg skal starte, indleder han et opslag på Instagram.

Sangtalentet, som alle fik øjnene op for efter hans audition i ‘X Factor’, har været tømrerlærling i tre år. Han har tidligere fortalt, at han nok ville holde fast i at gennemføre den uddannelse, da det altid er godt at have noget at falde tilbage på.

LÆS OGSÅ: Philine afslører: Det slutter her

Sendt til ‘X Factor’ af chefen

Men nu, hvor der kun er cirka et år tilbage af uddannelsen, har Lasse skiftet mening.

– Jeg har truffet et valg. Musikken fylder så enormt meget for tiden, at jeg har valgt, at satse 100 procent på musikken. Nogen vil uden tvivl sige, at det er en mega dum beslutning, men den er truffet, og jeg føler, det er det rigtige, skriver den tidligere deltager i ‘X Factor’ i et opslag på Instagram.
Han har fået den gode mulighed, at han kan vende tilbage til tømrerfaget og fortsætte, hvor han slap, hvis han skulle få lyst til det.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Her er ALLE deltagere i ny sæson ‘Ex on the beach’

Lasse fortæller også i sit opslag, at det var hans chef, der tilbage i tiden opfordrede ham til at tage til ‘X Factor’-audition. Han takker for den store støtte, han har været hele vejen igennem forløbet.

– Jeg skylder min chef det største tak og meget mere til. Han er virkelig, som en chef skal være! Han har givet mig lov til at få fri helt absurd meget det sidste halve år! Tusind tak både for forståelsen og for støtten, chef, skriver han.

LÆS OGSÅ: Akavet date: Reality-deltager afsløres i hemmelig fortid