'X Factor' får en fjerde dommer

Seerne vil blive inddraget endnu mere i den kommende sæson af ‘X Factor’.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 2. januar 2015 kl. 8:50

Når der i aften er premiere på den nye sæson af ‘X Factor’, bliver seerne inddraget mere end tidligere. DR lancerer nemlig en ny app til smartphones og tablets, hvor seerne kan vurdere deltagerne, quizze om programmet og få alle nyheder. Det skriver DR.
– Med den nye app kan man selv blive den fjerde dommer i X Factor. Mens tv-showet kører, kan man på sin second screen vurdere sangene, sige om deltagerne mener, de fortjener at gå videre, prøve at forudsige at hvad der sker og svare på quizspørgsmål. Alt sammen har vi skabt for, at det skal være ekstra sjovt og engagerende at se X Factor, siger underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme.
LÆS OGSÅ: Her er premieredatoen for den nye sæson af ‘X Factor’
Lidt mere til seerne
Second screeningen dækker over det fænomen, hvor en person er tilgængelig på flere medier og teknologiske platforme på samme tid, for eksempel hvis man ser ‘X Factor’ på tv, samtidig med at man følger med på Facebook. Og det vil DR gerne tilpasse sig til.
– Vi ved, at stadig flere danskere ser tv med deres telefon eller tablet i hånden, så nu giver vi dem et tilbud, der er skræddersyet til dem, når de ser X Factor. For der er rigtig mange seere i dag, som ikke bare har lyst til at læne sig tilbage, men som gerne vil læne sig frem og være en del af showet. Og det giver vi dem mulighed for nu, siger dr.dk’s kanalchef, Michael Arreboe.
Derudover kan seerne nu stemme gratis over app’en, fremfor at sende en sms, hvor man betaler gebyrer, som man tidligere har gjort i programmet. App’en hedder ‘DR X Factor’ og kan hentes i App Store og på Google Play.
LÆS OGSÅ: Blachman om Martin-afbud: Hvad fanden er det for noget pis
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.