'X Factor' er tilbage: Her er den nye dato

Nu skal vi ikke vente meget længere, for ‘X Factor’ er allerede tilbage i midten af maj.

Af Kenth G. Madsen - 4. maj 2020 kl. 10:28

Da Danmark lukkede ned i marts, blev årets ‘X Factor’ udskudt på ubestemt tid. Nu er der godt nyt til danskerne, deltagerne og dommerne – ‘X Factor’ 2020 er tilbage fra fredag 15. maj klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.
De tilbageværende deltagere i ‘X Factor’ 2020 stod sidste gang på livescenen i ‘X Factor’ fredag 6. marts. De har alle ventet i spænding på, hvornår de igen kunne synge for Danmark, og nu er ventetiden slut. ‘X Factor – live’ er tilbage fra fredag 15. maj:
LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Sommerdrømme’-baby på vej
– Det er kæmpe optur for alle, at det nu ser ud til at kunne lade sig gøre at afholde de sidste liveshows i ‘X Factor’. Vores deltagere, dommere og selvfølgelig alle ‘X Factor’-fans har spurgt længe, hvornår vi kunne komme i gang igen, og det kan vi nu. Vi ændrer en smule på formen, så vi på otte dage sender tre liveshows med første show fredag 15. maj. Finalen bliver til en stor todages-begivenhed fredag 22. maj og lørdag 23. maj. En form, som de blandt andet har succes med i England, og som vi glæder os rigtigt meget til at prøve af herhjemme også, siger underholdningsredaktør Dorte Borregaard, TV 2.
LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Mystik om Geggos graviditet

De tre shows

Når deltagerne fredag 15. maj går på scenen i ‘X Factor – live’ er det under temaet ‘Sange fra musikfilm’. Fredag 22. maj er første finaleaften, hvor deltagerne skal på scenen to gange hver: Med en sang, som deres dommer har valgt, og i en duet med en gæstesolist. I anden og sidste finaleaften lørdag 23. maj skal tre deltagere synge deres vindersange, hvorefter vi får den endelige afgørelse: Hvem er vinder af ‘X Factor’ 2020′? Om der vil være livepublikum til stede ved de tre shows, er endnu ikke afklaret:
LÆS OGSÅ: ‘Først til verden ende’-deltager med psykisk lidelse: Nu medicinen lagt på hylden
– Livepublikum er helt sikkert med til at gøre ’X Factor’ til Danmarks største underholdningsshow, og publikum er en stor del af festen, men det er endnu for tidligt at sige, om vi kan afholde de sidste tre liveshows med livepublikum i studiet. Men vi håber det – i en eller anden form, siger Dorte Borregaard.
LÆS OGSÅ: Alba melder ud: Det skal lillebror hedde