'X Factor'-dommere ødelagde teenagepiges liv

En mislykket ‘X Factor’-audition har fået fatale følger for en britisk pige, hvis mor nu beskylder dommerne for at ødelægge datterens liv.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. januar 2016 kl. 7:27

Det er ikke kun Thomas Blachman, der kan være ude med riven i det populære talentprogram ‘X Factor’. I den britiske version af programmet beskylder en mor nu dommerne for at have ødelagt sin datters liv, det skriver avisen The Sun.
Ligesom så mange andre med stjernedrømme forsøgte den britiske teenager sig ellers foran dommerne, som blandt andet består af den hårde Simon Cowell, men de afviste hende, og hun følte sig gjort til grin.
LÆS OGSÅ: De sjoveste klip fra ‘X Factor’
Fik hademails og dødstrusler
– Efter det (programmet, red.) blev sendt, begyndte hun at få hademails og dødstrusler. Hendes liv gik ned ad bakke, og hun var ikke længere den samme pige som før, fortæller pigens mor til avisen.
Dommernes behandling og den efterfølgende hetz fra seerne fik hende ned i et så dybt hul, at hun droppede ud af college, truede med at begå selvmord og begyndte at være sammen med en masse mænd, som hun mødte på internettet.
Til slut blev teenagepigens adfærd så ekstrem, at en dommer blev bedt om at vurdere, hvorvidt hun skulle umyndiggøres.
LÆS OGSÅ: Husker du de sjove ‘X Factor’-tvillinger?: Her er de i dag
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Numse-Rasmus stiller op til ‘X Factor’
LÆS OGSÅ:‘X Factor’-Martin er tilbage: Hør hans nye sang her
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.