'X Factor'-dommer flytter til Gilleleje: Her er Sannes nye liv

Rockmamaen starter et nyt liv i det idylliske Gilleleje.

Af Jan Körner og Kenth G. Madsen - 13. januar 2018 kl. 11:55

Det er ikke kun som den nye dommer i ‘X Factor’, at Sanne Salomonsen har taget hul på en ny epoke af sit turbulente liv. Også på den private front har hun gang i forandringerne.

Den 62-årige sangerinde har endnu engang rykket teltpælene op, pakket alt sit habengut sammen og fyldt flyttevognene.

For nylig købte hun nemlig stråtækt idyl i nordsjællandske Gilleleje for 4,1 millioner kroner og har dermed forladt sin lejlighed i Hørsholm. Dermed fik sangerinden slået 395.000 kroner af den oprindelige udbudspris på 4.495.000 kroner.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-familie stærkt berørt af 17-årigs forsvinden

Til gengæld får hun nu den velkendte fiskerby som sit nabolag og kan bo tæt på hav, skov og marker. Hun får også masser af plads at boltre sig på. Den seksværelses villa er på 144 kvadratmeter og burde kunne rumme de ejendele, hun har tilbage, efter at hun for nylig holdt stort garagesalg af sine ting, da hun var flyttet fra et endnu større hus.

– Jeg har haft gemt en masse ting, siden jeg flyttede fra store hus. Nu har jeg fået et lille sommerhus, jeg skal fylde op med de ting, jeg kan bruge. Resten skal bare sælges. Så jeg sælger det for nothing. Det skal bare ud og gøre en masse mennesker glade. Og så går der en masse til hjemløse, sagde Sanne Salomonsen til HER&NU i forbindelse med det store udsalg.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Burhan G og Sarah Zobel er gået fra hinanden

Til trods for den enorme mængde ting, hun solgte, blev hun ikke rig på salget:

– Det her er for hyggens skyld. Det er ikke for at tjene penge på det. Jeg kommer ikke til at tjene penge på det, sagde hun.

Trods et langt liv med masser af solgte plader og koncerter i en menneskealder har hun da heller ikke så mange penge, at hun kunne købe det idylliske hus uden at stifte gæld. Sanne skylder 3,8 millioner i det nye hus, som hun er eneejer af.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer åben for mere ‘X Factor’ på TV 2
Tæt på skov og strand
Det var en gammel drøm, der blev opfyldt, da Sanne satte sin underskrift på skødet på huset i Gilleleje.
– Jeg har lige fået mig et blivende hjem. Jeg har altid gerne ville bo tæt på skov og strand og tilpas langt væk fra København, fortæller Sanne Salomonsen til HER&NU om købet af villaen.
– Nu er jeg endelig ved havet og skoven. Her er der plads til mine hunde, og her kan jeg værne om mit privatliv, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsens ‘X Factor’-indrømmelse: Jeg har svært ved at se det sjove i …
Nedenfor ses et billede af Sannes nye hus i Gilleleje:

Foto: Michael Stub


LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Alberte efter ulykken: Jeg kunne ikke huske mit navn
LÆS OGSÅ: Så dårligt klarer ‘X Factor’-Morten sig