‘X Factor’-dommer chokerer: Jeg er ikke med for at vinde

Martin Jensen er frustreret over, at han for anden gang i træk har en deltager i fare, men han vil ikke lave om på sin taktik.

Af Rikke Lynge - 17. marts 2021 kl. 19:29

Martin Jensen var fredag aften dybt fortvivlet over, at han igen havde en af sine deltagere i farezonen. Forrige uge røg Hiba, og i fredagens ‘X Factor’ liveshow var Vilson i fare. Det var derfor ikke en glad DJ, som HER&NU talte med efter programmet.

– Jeg synes bare ikke, at Vilson var så dårligt, at han skulle i farezonen, så det er nok derfor, jeg ikke er superglad, selvom jeg burde være sindssygt glad og lettet, men jeg forstår ikke, hvorfor vi er her igen, hvad er det, der går galt? Spørger Martin Jensen efter fredagens liveshow, hvor Vilson trods alt klarede farezonen, hvor dommer Thomas Blachman smed sin egen gruppe Neva & Ida ud af konkurrencen.

Vilson (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

LÆS OGSÅ: Modtog dødstrusler under ‘X Factor’ liveshowet

I programmet sad Martin Jensen og begyndte at tvivle på, hvad han gjorde forkert, og efter showet havde han et bud.

– Man kan jo dreje den over på min egen karriere, der er nok en grund til, at den danske befolkning ikke har kendt så meget til mig, fordi jeg har fokuseret på udlandet, og jeg har fokuseret på det, der er større end mundhakkeri, som man skal leve med herhjemme. Og det er måske også det, jeg kommer til at fokusere lidt for meget på med mine deltagere. Vi tænker videre i stedet for bare at stå og klappe hinanden på ryggen og så tro, at det hele skal være et tv-program, der skal vare i syv uger, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Puk Elgård stopper

Martin Jensen har dog ikke tænkt sig at lave noget om i showet for at ramme den danske befolkning bedre.

– Jeg er ikke gået ind i det her program for at vinde ’X Factor’, jeg er gået ind for at få mine tre deltagere til at komme længst muligt efter ’X Factor’ er slut, slår han fast.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Derfor var bordet med i ‘X Factor’

Læs mere om