'X Factor'-dommer er blevet skilt

Den velkendte ‘X Factor’-dommer Thomas Blachman er blevet skilt fra konen Sarah Louise Schackinger.

Af Emilie Holm Egebro - 28. december 2017 kl. 10:32

Tilbage i marts svirrede rygter om, at ægteskabet mellem den 54-årige ‘X Factor’-dommer Thomas Blachmann og den 15 år yngre hustru Sarah Louise Schackinger skulle være gået i opløsning.
Rygtet opstod i forbindelse med et sammenfald af flere omstændigheder. Blandt andet havde han fjernet vielsesringen fra sin finger, og Sarah Louise Schackinger havde ikke vist sig en eneste gang ved ‘X Factor’-showene, hvor hun de foregående år havde været fast tilskuer hver gang.

Efterfølgende punkterede Blachman dog rygteballonen med et ordentligt brag ved at troppe op med konen hånd i hånd og kyssede og krammede til det store ‘X Factor’-semifinaleshow, hvor han desuden udtalte:

– Nogle gange bor vi sammen og andre gange ikke. Vi lever i et moderne ægteskab, med alt hvad det indebærer. Det handler om, hvem der har samkvem med hvilke af vores børn, hvor og hvornår. Med andre ord praktiske omstændigheder. Der gælder moderne regler i dag, fortalte Blachman dengang til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Silas Holst åbner op om skilsmissen: Nu skal huset sælges

Nu viser det sig dog, at parret er blevet skilt:
– På vegne af Thomas Blachman og Sarah Louise Schackinger skal jeg meddele, at de er blevet skilt. Bruddet er sket i ro og fordragelighed, lyder det i en pressemeddelelse fra kommunikationsbureaet Have PR, der er underskrevet Have PR’s direktør, Michael Feder.
Parret, der mødte hinanden i november 2013, blev gift i august 2014 og har ingen børn sammen. Tidligere har Blachman været gift med Viola Heyn-Johnsen, som han har to børn med. De blev skilt i 2011.
LÆS OGSÅ: Thomas Blachman indrømmer: Jeg er overbeskyttende
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian afslører: Det bliver meget pinligt i den nye sæson
LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører ‘X Factor’-plan for babyen