‘X Factor’-dommer afslører: Børn og familie var aldrig ambitionen

Da Lina Rafn fik datteren Karmen, levede hun stadigvæk som om, hun ikke var blevet mor.

Af Lærke Stræde - 6. juli 2021 kl. 15:58

Kirkeklokker, forstadsliv og kernefamilie var aldrig øverst på listen over Lina Rafns drømme for fremtiden. I hendes hoved var det eneste, der fyldte, musikken og hendes band Infernal, som hun dedikerede hele sit liv til. Det var først, da hun mødte Kasper Pertho i 1998, at spørgsmålet om børn bankede på døren, og i 2010 fik de datteren Karmen sammen.

Men den altoverskyggende moderlige kærlighed, som ofte beskrives i forbindelse med moderskabet, hvor man får et klarsyn, og ens prioriteter ændres for altid, var ikke den oplevelse, Lina stod tilbage med. Tre uger efter fødslen var musikeren allerede tilbage på arbejde igen, og det var mest Kasper, der tog ansvaret på sig.

Det fortæller hun i aftenens afsnit af ‘Syng min sang’, hvor hun spiser middag med Chief 1, Thomas Buttenschøn og Anya.

LÆS OGSÅ: Kendispar venter barn

– Da vi startede Infernal, var det sidste, jeg tænkte på, sådan noget med mand, barn og familie. Det har egentlig aldrig været en ambition i mit liv overhovedet, og jeg tror, den eneste grund til, at det blev en faktor i mit liv, var fordi, at den mand, som jeg valgte, og som valgte mig, ville have børn, fortæller Lina og fortsætter:

– Da jeg fik Karmen, levede jeg stadigvæk som om, at jeg ikke var blevet mor. Kasper var den primære forælder. Ja, jeg var mad, men det var ham, der sørgede for alt andet. Han tog barsel og tog med rundt på turné og passede hende.

LÆS OGSÅ: UUH! 12 kendte danskere klar i nyt realityprogram

Tilbage i studiet efter tre uger

Da Karmen var blot tre uger gammel, var Lina tilbage i studiet, og tre uger efter var hun til produktionsøvelser med lange dage fra klokken 9 til 23.

– Så kom min mor eller Kasper ind med Karmen på armen og sagde, at nu skulle hun have mad, fortæller Lina, som blandt andet oplevede at måtte fyre en grædende kostumé, mens hun sad og ammede.

Få den fulde fortælling i ‘Syng min sang’, som sendes i aften klokken 20.00 på TV3. Alle ugens fire afsnit ligger allerede tilgængeligt på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Nu står Bubber og kæresten frem: Vores dejlige søn

Se klippet herunder, hvor Lina åbner op om den første tid som mor: 

LÆS OGSÅ: Silas Holst afslører: Derfor bor vi stadig sammen

LÆS OGSÅ: Mystik om prins Christians millioner

Læs mere om