'X Factor'-deltagerne: Så meget frygter vi Blachman

Han er grov og skræmmende, men han mener det godt.

Af Kenth G. Madsen - 17. februar 2017 kl. 19:37

Han virker skræmmende, men der hersker samtidig stor respekt om Thomas Blachman, når han som dommer uddeler verbale tæsk til ‘X Factor’-deltagerne. Vi har spurgt ‘X Factor’ live-deltagerne om, hvor meget de frygter ham på en skala fra 1-5.
LÆS OGSÅ: Blachmans smertehelvede: tvunget til at gå med stok

(foto: DR)


Ladies with Attitude
Barometer: 3,5
– Han virker som en badass, men egentlig er han er sød. Til os sagde han: ‘Hvem har lyst til at såre ungdommen – andre end mig!’.  Da tabte vi lige mælet. Han har sine kommentarer, som ikke altid er så søde. Det kunne måske godt siges lidt mere skånsomt, lyder det fra Zara Zinglersen, 17, og Allen Anjeh, 18.
LÆS OGSÅ: Genkender du ‘X Factor’-Chili?: Her har du set hende før

(foto: Michael Stub)


Chili, 16
Barometer: 1
– Mit første indtryk af ham var frygtindgydende, men det er mest på tv, at han ter sig. I virkeligheden er han rigtig sød. Ved ‘5 Chair Challenge’ mødte vi ham alle sådan rigtigt for første gang, og da virkede han lidt skræmmende.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Martin taget på sengen af Blachman: Jeg blev så glad

(foto: Michael Stub)


Martin, 15
Barometer: 0,5
– Han er måske grov, men på en konstruktiv måde. Uanset hvad, så mener han det jo godt. Det er hans måde at kommunikere på. Der er mange fordomme, men han er jo blød som smør, når man lærer ham at kende, og jeg har fået ham som mentor. Det er jeg glad for.
 
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard bliver tv-vært

(foto: DR)


Vkation
Barometer: 4
–  Ved audition virkede han specielt skræmmende. På et tidspunkt pegede han på William og sagde: ‘Du har den mere spidse vokal, og den mere runde tilhører din fætter. Så når man bliver træt af at høre på den ene, kan man jo altid skrue ned og lytte til den anden’, fortæller William Vedel Kristensen, 17, og Victor Vedel Kruse, 16.
LÆS OGSÅ: Gustav afslører nyt bog-projekt

(foto: Michael Stub)


Mia Kjær Sørensen, 15
Barometer: 3
– Han er ikke så skræmmende. På mange måder er han god ved os. Han virker selvfølgelig hård på tv, og derfor var jeg også bange i starten, men når man lærer ham at kende, er han rigtig sød. Han er bestemt, men på en god måde.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par: Sådan gik bryllupsnatten

(foto: Michael Stub)


Mike Beck, 33
Barometer: 2
– Jeg synes, han er fantastisk og min favoritdommer. Han er konkret og siger, hvad han mener. Jeg kan godt lide, at tingene bliver sagt lige ud. Han giver konstruktiv kritik, og det er nemmere at forholde sig til, end hvis det bliver pakket ind.
 
 
 
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Blachman tog fejl af ‘Fyhnen Sisters’: Vi har kærester

(foto: Michael Stub)


Janne, 18 og Signe, 22
Barometer: 4
– På skalaen svinger han et sted mellem 2-4 – alt efter hans dagshumør. Det uhyggelige er, at man aldrig ved, hvad man kan forvente af ham. Han er bestemt dygtig og kompetent. Til os sagde han: ‘Man kunne måske godt forvente, at et par kyske piger som jer øvede sig noget mere. I dumper her’. – Vi havde jo øvet rigtigt meget, men nervøsiteten spillede ind. Og ‘kyske’ var vi jo ikke, når vores kærester sad lige bag ved ham under audition, fortæller pigerne fra Fyhnen Sisters.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Morten: Giv mig en kæreste

(foto: Michael Stub)


Morten Nørgaard, 26
Barometer: 3
– Jeg synes bare, han er ærlig. Han har ikke været efter mig endnu. Jeg var da nervøs, da jeg trådte ind på scenen, men han bankede bare i bordet og sagde, at jeg var fabelagtig. Men inden jeg kom til audition, frygtede jeg ham.

(foto: DR)


Samantha Gomez, 28
Barometer: 2
– Jeg frygter ham ikke så meget. Synes faktisk, han er et geni. Når man går ind til ‘X Factor’ må man forvente, at der kommer nogle slag tilbage i hovedet. Det er nok mere spænding end frygt hos mig. Han har rost mig til skyerne, men sagde også, at jeg havde nogle dårlige vaner, som han nok skulle få pillet af mig.
SE BILLEDERNE: ‘X Factor’-Morten har smidt 13 kilo
Blachman til ‘X Factor’-deltagerne: Hold jer fra mig
Thomas Blachman selv er til gengæld blevet godt træt af ‘X Factor’-deltagernes forsøg på at få gode råd af ham i forbindelse med sangdysten. Deltagerne har misforstået noget, når de bare tror, de kan trække på hans viden i tide og utide. Derfor trækker han nu en streg i sandet.
– Mit bedste råd til de konkurrerende deltagere er, at de skal holde sig langt fra mig. For jeg orker dem ikke. Og det gælder på gange og baglokaler, hvor de øver, og hvor jeg måske er til stede, siger Blachman katagorisk i en kommentar til Realityportalen.dk.
Måske giver hans gode råd til deltagerne endnu mere grund til at frygte ham, det vil vise sig i aften, hvor det første liveshow ruller over skærmen.
LÆS OGSÅ: Husker du søde Jesper fra ‘X Factor’? Her er han i dag
LÆS OGSÅ: Martin fra ‘X Factor’: Der var mørke og hårde perioder
Artiklen er oprindeligt bragt i Her&NU.
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.