'X Factor'-deltagere ryger bag tremmer

Det bliver ikke luksuriøse omgivelser, som Lina Rafns sangere kommer til at have omkring sig på årets bootcamp.

X Factor
Af Mikkeline Andersen - 6. februar 2015 kl. 16:20

5 Chair Challenge er overstået, og Remee, Lina Rafn og Thomas Blachman har udvalgt de sangere, som de skal have med på årets bootcamps i ‘X Factor 2015’. At livet som sanger ikke er ensbetydende med et liv på første klasse, kan Linas solister skrive under på.
Det bliver hverken et lækkert hotel, flot slot eller andre overdådige omgivelser, som kommer til at danne rammerne for Peter, René, Nanni, Jógvan og Sophias bootcamp. Horsens Statsfængsel er derimod valgt som det sted, voksenkategorien i dette års talentshow skal folde sig ud, skriver DR.
– Vi er i Horsens Statsfængsel, og jeg ved ikke, hvor vi er. Det er virkelig en dårlig idé at synge i et fængsel – og skidekoldt, siger Nanni til DR.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer med i ‘Melodi Grand Prix’
Vil dømmes for skattesvig
Ingen af Linas sangere har tidligere i deres liv stiftet bekendtskab med fængslets murer. Eller Nanni har, da besøgt en gut eller to, erkender hun.
– Hvis jeg skulle være blevet anholdt for noget, så skulle det måske være noget skattesvig eller et eller andet. Det kribler i fingrene for at få lov til at lave sådan noget, tror jeg, joker René.
Indtil videre har de voksne ‘X Factor’-deltagere dog ikke lavet andet end drengestreger, og mon ikke det bliver ved det, så det kun er talentshowet, som sender dem bag tremmer.
Se ‘X Factor’ i aften klokken 20:00 på DR1.
LÆS OGSÅ: Kulturministeren anmelder ‘X Factor’: Grupperne er pinlige
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.