'X Factor'-deltager bryder sammen: Undskyld

Sanne Salomonsen indtager mor-rollen i aftenens afsnit og trøster 17-årige Rita, der bryder sammen.

  Af Jonas Sand - 26. januar 2018 kl. 13:10

  17-årige Vita Jensen sang sig ind i hjerterne hos både dommere og seere, da hun først dukkede op på skærmen og sang en sang, hun selv havde skrevet, da hun for tre år siden mistede sin far til cancer.
  Den unge sangerinde sang sig sikkert videre, og i aftenens 5 Chair Challenge skal hun igen forsøge at imponere Sanne Salomonsen og sikre sig videre deltagelse.  Men det foregår heller ikke helt uden følelser for Vita.
  LÆS OGSÅ: Det så du ikke i ‘X Factor’: Derfor sang Vita for sin afdøde far
  Da hun først har øvet sangen foran dommeren og de andre deltagere, begynder tårerne at trille ned ad kinderne, mens hun undskylder flere gange. Men det er der ingen grund til, mener Sanne Salomonsen.
  – Man skal ikke undskylde sådan noget. Det er fedt at få feeling. Der er ikke noget galt med at få feeling. Det skal man i virkeligheden lære at nyde, for når man får feelings, så viser det, at man mener noget alvorligt, lyder det fra den trøstende dommer, der efterfølgende også stod klar med et stort kram.
  Det kan du se i videoen over artiklen. Om der venter Vita en stol, når hun går scenen, kan du se i aften klokken 20:00 på DR1.

  LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer flytter til Gilleleje: Her er Sannes nye liv

  LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer åben for mere ‘X Factor’ på TV 2
  LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Alberte efter ulykken: Jeg kunne ikke huske mit navn