'X Factor': De er underdogs til i aften

De ni finalister skal for første gang optræde på den store livescene til ‘X Factor’, og specielt en gruppe har oddsene imod sig.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 14. februar 2014 kl. 17:57

I aften starter dette års ‘X Factor’ for alvor med liveshow. Her skal de ni finalister gøre deres for, at de ikke bliver udstemt efter kun at have stået på den store livescene én enkelt gang.
Og specielt gruppen ‘ManBand’ er af bookmakerne dømt til at være de første, der må vinke farvel til drømmen om at vinde ‘X Factor 2014’. Men det er nu ikke noget, som de tre mænd fra ‘ManBand’ frygter.
– Vi vidste godt fra starten, at vi ville være underdogs, men det er også fint nok. Det er ikke noget, der går os på, for vi giver seerne en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige, siger Ole fra ‘ManBand’ til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’: Det skal de synge på fredag

Thomas Blachmann står i spidsen for 'ManBand'. (Foto: DR)

Thomas Blachman står i spidsen for ‘ManBand’. (Foto: DR)


Glade for sangvalg
Udover Ole på 44 år består ‘ManBand’ af Jesper på 40 år og Dennis på 31 år. De tre herre mødte hinanden, da de spillede sammen i en musical.
De skal til deres første optræden synge  “Do You Realize” af Flaming Lips.
– Vi har ikke selv været inde over sangvalget, men vi er rigtig glade for at skulle optræde med netop den sang. Og så glæder vi også bare til at skulle stå på scenen og synge, det bliver overvældende, siger Jesper.
Se om ‘ManBand’ klarer sig videre, eller om de har sunget for sidste gang til ‘X Factor’ i aften klokken 20.00 på DR1.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’: Blachmann sviner bookmakerne
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.