‘X Factor’-babe scorer kendt musiker

Bea Sarockaite har fundet kærligheden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 18. februar 2021 kl. 8:31

20-årige Bea Sarockaite render lige nu rundt med store sommerfugle i maven, og hun lægger ikke skjul på, hvem der giver hende dem.

På de sociale medier ser det i hvert fald ud til, at stjernen fra 2019-udgaven af ‘X Factor’ har fået en kæreste. Hun er faldet pladask for rapperen Adis, som hun på det seneste har været tæt omslynget med.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltagere raser over programmet

– Glædelig valentinsdag til min elskede. Og sender kærlighed til jer også, skrev Bea søndag på Instagram i et opslag sammen med den heldige fyr.

I et andet opslag lyder det i bedste Bea-stil:

– Tillykke baby. 20 år mothafucka, nu ska du ud og fucka. I love u.

Men faktisk er det ikke noget nyt, at de to er et par. De har været kærester i over et år. Det bekræfter baben overfor SE og HØR. 

LÆS OGSÅ: Ærlige Lærke: Sådan har jeg det med Asbjørn og Christel

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 3ea (@beakaite)

20-årig Adis er kendt fra raptrioen KDZ, som også består af Manndy og Benjamin Milton. De tre fyre slog igennem i 2018 i Aalborg, hvor de alle er fra.

Der er altså mere end bare god kemi mellem Bea og Adis, der også har rapmusikken tilfælles. Bea blev netop landskendt for genren sammen med sin veninde Maria Meldgarrd Mortensen.

LÆS OGSÅ: UH! Sådan blev Asbjørn og Christel kærester

De to piger fra Sønderjylland var på Oh Land’s team og imponerede med deres helt egen og særlige attitude, men de endte desværre med at måtte trække sig fra konkurrencen. Det skyldtes, at Beas far døde af en hjerneblødning torsdag inden femte liveshow.

Efterfølgende har Maria og Bea udgivet masse af musik.

(Foto: Lars E. Andreasen)

LÆS OGSÅ: Christiane opløst i tårer: Sorgen sidder som en knude i maven