'X Factor'-Anthony Jasmin: Vi trumfede Blachman

Normalt er dommerne inde over sangvalg til deres finalister, men den her gang har Blachmans gruppe bestemt helt selv.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. februar 2014 kl. 18:19

Til aftenens ‘X Factor’ skal den hotte duo Anthony Jasmin synge ”Happy” af Pharrell Williams. En sang de helt selv har bestemt uden deres coach Thomas Blachmans indblanding.
– Vi kom selv med sangen og sagde til Blachman, at det var den her, vi ville synge. Og hurtigt kunne han godt se, hvad vi mente. Så man kan vel sige, at vi trumfede Blachman, siger Anthony til Realityportalen.dk og griner.
-Vi har helt styr på det med den her sang, men selvfølgelig lytter vi også til Blachman, for det er ikke alle sange, hvor det går at synge tostemmigt. Og vi har et rigtig godt samarbejde med ham, siger Anthony.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Fie om sin sang: Den var jeg ikke glad for
En sang med meget energi
Begge er de helt vilde med sangen ”Happy”, og de glæder sig til at skulle fyre den af på den store livescene.
– Det er en af vores yndlingssange, og det er en, man har lyst til at høre igen og igen. Den har masser af energi i sig, og man bliver glad af at gøre den, siger Jasmin, der lover en fest på scenen.
Men selv om duoen er gået direkte videre hver gang og aldrig har været i nærheden af farezonen, så er det noget, de begge er bevidste om kan ske.
– Vi er klar over, at fredag kan blive vores sidste gang på scenen, det er man nødt til at være bevidst om, vi føler os bestemt ikke sikre, siger Jasmin.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-vært: Sådan vil jeg styre dommerne
Se om Anthony Jasmin går videre i ‘X Factor’ i aften klokken 20.00 på DR1.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.