WTF: Tv-stjerne bliver ny uddannelsesminister - Her & Nu

WTF: Tv-stjerne bliver ny uddannelsesminister

Normalt ser man ham i ‘Løvens Hule’, men nu skal han altså være med til at styre landet.

Af Louise Vilsbøl - 2. maj 2018 kl. 11:28

Det er nok de færreste, der har fulgt med i DR-programmet ‘Løvens Hule’ og tænkt, at dér sidder en kommende minister – nogle har måske ønsket det. Men det er ikke desto mindre, hvad der netop er blevet en realitet. Her til formiddag har Lars Løkke Rasmussen udnævnt tre nye ministre, og den ene af dem er Tommy Ahlers, som er en knivskarp iværksætter og en del af det populære tv-program.
LÆS OGSÅ: Ilse Jacobsen sagde nej til ‘Løvens Hule’
Han bliver ny uddannelses- og forskningsminister og erstatter altså Søren Pind, som i går meddelte, at han ville udtræde af regeringen. Tommy Ahlers er indhentet udefra og er altså ikke folkevalgt.
Det politiske arbejde er dog ikke nyt fra ham, idet han i forvejen er med i regeringens disruptionråd, som blev nedsat i maj måned sidste år. Udover Tommy Ahlers har statsministeren udnævnt Eva Kjer Hansen til minister for fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde, og Jakob Ellemann-Jensen er blevet udnævnt til miljø- og fødevareminister.
På Twitter, hvor Lars Løkke har lavet en opdatering og budt de tre nye ministre velkommen, er brugerne noget overraskede over beslutningen om at få tv-stjernen ind i regeringen. Men der er opbakning fra løve-kollegaen Jesper Buch, som kvitterer med følgende kommentar til Lars Løkke:
WOW: Blac Chyna venter barn med 18-årig fyr


LÆS OGSÅ: Sådan døde Avicii


LÆS OGSÅ: Forholdet hænger i en tynd tråd: Khloé taler slet ikke til Tristan