WTF: TV 2 klar med nøgendating

Det populære engelske realityprogram kommer inden længe i en dansk version.

Af Jonas Sand - 17. juli 2018 kl. 16:55

På TV 2 Zulu og TV 2 Play har tv-seerne i den seneste tid kunnet følge med, mens engelske mænd og kvinder har smidt tøjet og kastet sig ud i at date nøgne foran seerne i programmet ‘Naked Attraction’. Og nu har kanalen gode nyheder til dig, hvis du er vild med den engelske udgave af programmet.
Inden længe kommer det nemlig i en dansk version, ‘Date mig nøgen’, og du har mulighed for at blive deltager. Det skriver kanalen i et castingopslag, hvor de søger deltagere til programmet.
LÆS OGSÅ: Helt nøgen: Ung mor smider alt tøjet i nyt tv-program
LÆS OGSÅ: CHOK: Forlovet reality-par er gået fra hinanden
– TV 2 Zulu søger medvirkende til et nyt datingshow. Vi søger modige singler, der tør blotte sig selv og vise sig frem, som naturen har skabt dem, står der i castingopslaget, der fortsætter:
– Er du single og træt af den filterfulde virkelighed, som de fleste præsenterer sig med på datingsites og apps? Er du klar på en datingudfordring, hvor du kan vise dig selv helt som du er – uden filter og helt uden tøj? Så er det dig, vi leder efter! Vi søger mænd og kvinder fra hele landet. Tykke, tynde, høje og lave. Aldersgrænse 18 år.
Du kan tilmelde dig HER eller ved at sende en mail til casting@strongprodcutions.dk, hvor du også kan få mere at vide om programmet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe dropper kæresten efter løgn og svigt
SE BILLEDERNE: ‘Forsidefrue’ viser vild krop frem