WTF: ‘Robinson’-deltager afslører første måltid tilbage i Danmark

Katrine havde ikke de store krav til sit første måltid, efter hun i en lang periode havde sultet og levet af kokos og få fisk i Caribien.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. september 2021 kl. 14:55

27-årige Katrine fra Herlev meldte sig til ‘Robinson Ekspeditionen’ for at få en stor og helt uforglemmelig oplevelse. Det fik hun, men det var samtidig også en hård oplevelse, og der er ingen tvivl om, hvad der for hende var det sværeste ved at deltage i ‘Robinson Ekspeditionen’.

– Det var klart at være sulten. Jeg er sådan en meget “hangry” type, så jeg blev lynhurtigt presset på, at vi manglede mad, siger Katrine til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Adelinas krop gik i chok efter Ø-Rådet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Katrine fortæller om at være med i ‘Robinson’

Det gjorde det ekstra svært for hende at holde sulten ud, da hun ikke kan lide kokos, som var det mad, der var lettest og stort set det eneste at komme til i Den Dominikanske Republik, hvor ekspeditionen i år er foregået.

– Det var svært at fange fisk, og der var ikke så meget. Jeg bliver bare mere stille, når jeg er sulten, så det var bare sådan, det var, siger hun.

LÆS OGSÅ: Hed flirt i ‘Robinson Ekspeditionen’: Hun er røvhamrende lækker

Derfor var det helt fantastisk for ‘Robinson’-deltageren at få det første måltid, da hun var tilbage på dansk jord.

– Jeg fik en nutella-mad leveret til mig i bilen. Jeg fik et nutellaglas, en kniv og en bolle, og så fik jeg ellers lov til at smøre det på vej hjem i bilen, griner hun.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

Katrine meldte sig egentlig til ‘Robinson’ i 2020, men her blev alt som bekendt udskudt på grund af corona, så da hun i 2021 fik tilbudt pladsen igen, greb hun muligheden.

‘Robinson Ekspeditionen’ kan for tiden følges hver mandag klokken 20.00 på TV3 samt og på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Havde sendt denne pige hjem

Herunder fortæller en anden af ‘Robinson’-pigerne, at hun drømmer om at være med i ‘Forsidefruer’