WTF: Janni Ree afslører: Vi beundrer hinandens afføring

Janni Ree er ikke bleg for at tale om afføring og beundre en god lort.

Af Louise Vilsbøl - 6. december 2019 kl. 10:34

I den helt nye reality-serie ‘Divaer på Discount’ kan man opleve Janni Ree og Sigmund Trondheim på slap line sammen, når Jannis datter og Sigmunds far er fast besluttet på at rive nogle divanykker ud af de to reality-stjerner. Men det er ikke helt så nemt.
DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor blev Janni og Amalie uvenner
Jannis datter vil tage Janni med på camping, men først skal Janni naturligvis have en helt flad mave, og hård træning er overvurderet, når man i stedet kan få en tarmskylning – i hvert fald, når man er Janni Ree. Jannis datter Nathalie finder det dog helt enormt ulækkert, men Janni mener, at hendes datter er lige lovlig sippet.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Bryllup kostede næsten en million
Hjemme hos Janni og Karsten er afføring nemlig en helt naturlig del af dagligdagen – måske lidt for naturlig.
– Jeg har et godt forhold til min afføring – til lort. For hjemme hos os, der taler vi altid om vores afføring. Vi går meget op i det, hvem der har været på toilettet, og hvem der har lavet mest, og vi kigger ned i toilettet hos hinanden og siger “Nej, hvor er det fint” og “Ej, hvor er det godt”. Vi taler rigtig meget om det, afslører Janni.
Hun har dog ikke helt formået at bringe sin egen begejstring for afføring videre til datteren, som bare synes, at det er klamt. Se de sjove klip fra Jannis tarmskylning herunder, og se hele første sæson af ‘Divaer på Discount’ på Viafree.
LÆS OGSÅ: Teitur afslører nye tv-planer