WTF: Er ‘Ex on the Beach’-fyr lun på Gustav?

Der var flirt og hårde ord i luften under tv-optagelserne til ‘5. Gear’.

Af Louise Vilsbøl - 16. september 2019 kl. 16:55

På onsdag i ‘5. Gear’ er ‘Ex on the Beach’-fyrene Mathias Severinsen og Jeppe Bøg Risager endnu en gang med, og det kommer ikke til at gå stille for sig, afslører Jeppe på sin Instagram-profil, hvor han har uploadet et sammenklip fra onsdagens afsnit, hvor det flyver omkring med trash talk mellem kørerne.
LÆS OGSÅ: Efter bruddet: ‘Paradise’-par dater igen
– I er jo også rigtig gamle, konkluderer Mathias og Jeppe til Claus Elming og Esben Daglaard, som dog ikke ville udtrykke det sådan:
– Nogen ville kalde os gamle, vi kalder det rutinerede, lyder det fra Elming, mens Esben supplerer:
– Jeg har kun et ønske, og det er, at I får en rigtig god blå mandag, det håber jeg for jer.
– Jeg kan ikke forstå, at vi bruger penge på ældreplejen for, at de skal komme her ud, det er chokerende, fastslår Jeppe med et glimt i øjet.
LÆS OGSÅ: Realitypar skal giftes
Mens Julie Berthelsen langer ud efter Jeppes hår, så er Micki Cheng dog mere optaget af, hvor sød Gustav synes, at de unge fyre er på en skala fra 1-10.
– De er meget cute, fastslår Gustav og fortsætter:
– Jeg så, hvordan han kiggede på mig.
Overfor Realityportalen afslører Jeppe, at det nok er ham, Gustav snakker om, når han siger, at en af de unge fyre kiggede efter ham, og det endte da også med, at programmet gav lidt mere action end ventet.
LÆS OGSÅ: Tidligere Miss Paradise er blevet bodybuilder – kan I kende hende?
– Vi lavede meget sjov med blåt hold, Gustav og Micki. Mathias og jeg ender jo med at give dem et kys, afslører Jeppe og understreger, at det kun var sjov og ballade – både kysset og alle de drilske kommentarer.
– De var nogle dejlige mennesker allesammen. Jeg tror bare, at Mathias og jeg var i drillehumør, og så var der bare god ping pong mellem os deltagere. Synes de andre var helt fantastiske og elskede, at de gav mig lidt igen. Jeg elskede at være med i progammet, det var en kæmpe oplevelse. Men det fedeste var at møde alle de succesfulde mennesker, som var med i denne sæson.
I virkeligheden var det nok mest Julie Berthelsen, der var Jeppes type i programmet, men hun havde manden Minik med, så Jeppe måtte nøjes med at kysse fyrene fra blå bil.
Se videoen på Jeppes Instagram-profil HER, og se med onsdag på Kanal 5.
LÆS OGSÅ: Tv-optagelser forhindrer Lenny i at blive pølsemand