Wozniacki splittet: Monaco eller Danmark?

Caroline Wozniacki og hendes mand, David Lee, blev i år forældre til datteren Olivia, og noget tyder på at hun kommer til at afgøre fremtiden for sportsstjernerne.

Af Lotte Knudsen - 19. oktober 2021 kl. 16:56

Caroline Wozniacki har i 14 år haft adresse i Monaco, men nu overvejer den internationale stjerne at rykke tilbage til sine rødder i Danmark.

– Jeg ved ikke, om vi kunne finde på at flytte til Danmark. Vi overvejer det stadig. Det bliver nok en beslutning, som vi tager, når det er tid til, at vores datter skal starte i skole i forhold til, hvor det skal være, fortæller Caroline, da HER&NU møder hende til DR-showet ”Den største af de største sportsstjerner” i DR Koncerthuset.

LÆS OGSÅ: WHAT: Diamant-døtrene sælger deres mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Caroline og Reece fortæller om deres tid i ‘Nybyggerne’…

Hun lægger ikke skjul på, at hun har en stort tilhørsforhold til Danmark. Derfor er hendes mand, David Lee, også gået i gang med at lære dansk.

– Vi er mest i Monaco, men vi elsker Danmark, og David er også i gang med at lære dansk, fortæller Wozniacki, som også har planer om, at datteren Olivia skal lære flydende dansk.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Jeg føler mig totalt brugt

Olivia kom til verden den 11. juni i år, og Caroline er derfor stadig ved at vænne sig til rollen som mor.

– Det har været travlt at blive mor men selvfølgelig også fantastisk. Olivia har det godt, og hun er chefen derhjemme, fortæller tennisspilleren, som vil fokusere på forældrerollen, og derfor ikke har planer om at lave comeback på tennisbanen foreløbig.

LÆS OGSÅ: Snyd i ‘Robinson’: Peter, Anders og Ralf forklarer