Wozniacki om vildt ‘Fangerne på fortet’-eventyr: Man niver sig i armen

Det var stort for Patrik Wozniacki og holdkammeraterne at være med i ‘Fangerne på fortet’.

Af Rikke Lynge og Jonas Sand - 19. oktober 2020 kl. 20:55

For første gang i ti år har kendte igen kastet sig ud i en lang række udfordringer på det ikoniske Fort Boyard i ‘Fangerne på fortet’. I aftenens sæsonafslutning kæmpede to toptrænede sportshold mod hinanden da sportsværterne Signe Vadgaard, Mads Laudrup og Patrik Wozniacki var oppe imod ishockeyspillerne Jesper Jensen Aabo og Oliver Lauridsen, der med sig på holdet
havde håndboldspiller Ann-Grete ’AG’ Nørgaard.

Det var sportsværterne, der kom bedst fra start, men hurtigt blev de hentet af de stærke sportsfolk, og da det blev tid til fortets sidste duel, som er skatkammeret, havde Jesper, Oliver og ‘AG’ en nøgle i overskud, som de overskudsagtigt forærede til modstanderholdet, der manglede tre nøgler, men det skulle de aldrig have gjort, for når det handlede om at skrabe penge sammen, så havde sportsværterne den bedste taktik, og de endte derfor med en kneben sejr.

LÆS OGSÅ: ‘Fangerne på fortet’-stjerner: Her er vores største frygt

Aldrig i tvivl

Da sportsværterne blev spurgt, om de ville være med i ‘Fangerne på fortet’, var ingen af de tre i tvivl.

– Det her var mit ungdomsshow. Det var det bedste program, som jeg kan huske fra mine unge dage, og jeg har sagt til mig selv de sidste 10-15 år, at var der ét program, jeg gerne ville være med i, så var det ‘Fangerne på fortet’. Det var slet ikke så svært, da tilbuddet kom, siger Mads Laudrup.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afvist af TV3: For kedelig

Signe Vadgaard og Patrik Wozniacki nikker og fortæller, at de er helt enige.

– Men det har bare ikke været der i en evighed, så man tænkte ikke, at det nogensinde ville blive en mulighed, siger Signe Vadgaard.

LÆS OGSÅ: Amalie i kæmpe krise: Jeg er pisse bange

– Man har siddet og set det på tv’et, og det er jo bare det samme – nu er man bare selv med. Det er helt nostalgisk. Med Monique og tigerhovederne og alle de ting, man som barn selv så på tv. Man går lidt og niver sig selv i armen og tænker, om man virkelig er her, siger Patrik Wozniacki.

Fik du ikke set det sidste afsnit af ‘Fangerne på fortet’, kan du se det på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen skældt ud af TV2: Afbryder ‘Vild med dans’

Læs mere om