SE BILLEDERNE: Se Melissas vilde forvandling

Den smukke reality-babe har smidt adskillige kilo efter fødslen.

Af Emilie Holm Egebro - 3. februar 2016 kl. 19:25

I juni blev ‘Robinson’-parret Melissa Nielsen og Mikkel Serwin forældre til sønnen Mason. Familieidyllen holdt desværre ikke, og i september afslørede parret, at de var gået hver til sit.
Under graviditeten tog Melissa hele 30 kilo på, men besluttede sig efter fødslen for, at der måtte ske noget. Og nu er reality-stjernen atter tilbage til sit smukke udseende – selvom hun selv mener, at der mangler lidt endnu.
– Jeg har det bedre med min krop nu, men selvfølgelig mangler jeg stadig nogle kilo for at komme ned på min vægt inden graviditeten. Men nu har jeg det sådan, at jeg i det mindste kan tage en bikini på, når vi skal i svømmehallen, og det er jeg glad for, siger Melissa til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg kan selv mærke, at jeg er meget glad og stolt over, at jeg igen er nede i mine ekstra small-bukser, som jeg endda havde pakket ned for at sælge, da jeg ikke troede, det var muligt. Men det viser bare, at man ikke skal give op, og at man kan godt træne, selvom man er mor.
Melissa håber på at blive helt klar til sommer, så hun spiser sund kost, går i fitnesscenteret og løber hver anden dag.
Se før-og efter billederne af Melissa øverst.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Robinson’-Melissa og sønnen indlagt
LÆS OGSÅ: CHOK! Nybagt ‘Robinson’-par er gået fra hinanden
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.