WOW ung mor har tabt 28 kilo - Her & Nu

WOW ung mor har tabt 28 kilo

Katherina har for alvor sat skub i sit vægttab, og drømmen om nye bryster motiverer hende i kampen mod kiloene.

Af Louise Vilsbøl - 12. maj 2016 kl. 12:02

I lang tid har Katherina Søborg fra ‘De unge mødre’ været utilfreds med sin krop, men hver gang hun har besluttet sig for at gøre noget ved det, er hun blevet gravid. Nu skal hende og Peter dog ikke have flere børn, og motivationen er i top hos Katherina.
Den sidste uge har hun været i gang med Dr. Phils 20/20 kur, og det har givet pote, så nu er hun på sin laveste vægt i 3 år, og hun kan næsten ikke få armene ned – men det er der heller ingen grund til, se det imponerende resultat på bare én uge øverst i artiklen.
Nu siger vægten 82 kilo, og der er røget 5,7 kilo på den sidste uge. Men da Katherina vejede mest, var tallet på vægten 110. Så indtil videre er der altså røget 28 kilo i alt. Men der er stadig lang vej til målet, som er 65 kilo.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina: Sådan gik mødet med Mikas
Møde med plastikkirurg
Grunden til, at det gyldne tal for Katherina er netop 65 kilo, skal findes i et besøg hos en plastikkirurg i Aarhus i sidste uge.
– Inde hos kirurgen talte vi om min krop, samt de forventninger jeg havde og min vægt. For at blive opereret skal jeg veje cirka 65 kg. Jeg ser frem til den dag, hvor jeg står i mit hospitalstøj, og klar til at blive fixet! Men der er lang vej igen, skriver Katherina på sin blog.
LÆS OGSÅ: Katherina: Derfor mislykkedes samværet med Mikas
Træt af at være hende den fede!
Drømme-operationen indeholder et brystløft, en brystforstørrende operation og en operation, der fjerner overskydende hud på maven.
– Jeg er træt af at være hende den fede! Når jeg engang rammer min målvægt, så skal både min mave og mine bryster under kærlig behandling på et operationsbord. En eller anden dag. Så når jeg min målvægt, og så står jeg klar i mit hospitalstøj! Klar til at møde mit nye jeg, lyder det fra Katherina, og selvom husbonden Peter synes, at hun er dejlig, så støtter han hende fuldt ud.
– Kort og godt – Min kone er ikke tilfreds med sine bryster, så det skal der selvfølgelig gøres noget ved. Når man gennemgår sådan et vægttab, så sætter der sig nogle spor, og det skal selvfølgelig også fixes, fastslår han.
LÆS OGSÅ: Katherina efter ny knude: Jeg vil ikke væk fra Mikkel
Har fået meget mere energi
Selvom Katherinas utilfredshed med sin krop er en motivation, så er det ikke den eneste fordel ved den nye livsstil.
– Jeg kan godt mærke, at jeg har fået mere energi. Tidligere havde jeg ikke lyst til at gå HELE vejen ud til Dyrehaven her i Vejle. Men det kan jeg nu. Jeg endte faktisk med at stå tæt på en masse dådyr sammen med min dejlige datter, skriver hun på bloggen.
Katherine er stolt og glad for sine resultater allerede, og hun er mere motiveret end nogensinde før, og med det store vægttab, hun allerede har tilbagelagt, er målet nu indenfor rækkevidde, selvom det bliver hårdt.
– Jeg håber at være i mål inden jul. Jeg kan jo ikke bestille en tid før jeg er nede i vægt, så ved ikke hvornår, men det ville være den fedeste julegave, slutter hun.
LÆS OGSÅ: Peter og Katherina: Sådan kom vi med i ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Peter genforenet med Lucas
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.