WOW: Ung mor gravid med ekskæresten

Det er tre år siden, de var kærester, men nu skal de være forældre igen.

Af Louise Vilsbøl - 14. november 2016 kl. 12:47

Maria Sebens blev landskendt i ‘De unge mødre’ for godt tre år siden, da hun var gravid med sønnen Jean. Dengang gik kærligheden mellem hende og Jeans far, Daniel, i stykker, inden sønnen kom til verden, og de to har ikke været kærester siden. Men nu er den unge mor gravid med ham igen.
– Vi har valgt, at vi gerne ville have en lille en mere, da vi begge ønsker en lille en mere i det år, Jean fylder 3 år. Det gør han her til februar. Vi har ikke lyst til bare at gå ud og knalde med en tilfældig, som nogle vælger at gøre, fortæller Maria til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Vi har et skide godt samarbejde omkring Jean, og vi har snakket om, at vi begge ønsker at forøge familierne, så derfor havde vi en snak omkring det. Vi snakkede om fordele og ulemper ved det og valgte, hvad der vægtede højst for os. Der er flere fordele end ulemper ved det.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria: Sådan forløb Jeans fødsel
Vores syn på hinanden har ændret sig
Det er ellers kun 9 måneder siden, at samværet mellem Daniel og Jean kom op og køre, og dengang fortalte Maria, at fortiden havde sat så dybe spor i hende, at hun ikke stolede på Jeans far. Men det har ændret sig nu.
– Daniel har udvist, at han VIL være der og er interesseret i sin søn, og det er det, jeg lægger vægt på. Efter Daniel har indset, at jeg ikke prøver at modarbejde, men vil samarbejde, så har vores synspunkter ændret sig meget i forhold til hinanden, og vi har allerede været på weekender sammen og været ude hos hinandens familier og så videre, fortæller Maria.
LÆS OGSÅ: Ung mor venter tvillinger
Hun ved ikke helt præcist, hvornår deres forhold ændrede sig, men det er kommet stille og roligt, mens tilliden er blevet genopbygget. De er dog ikke kærester, men alligevel er Maria blevet gravid ved det, hun selv kalder den klassiske blomsten og bien metode, og selvom man kunne forestille sig, at det er akavet at have sex med en eks, så er var det ikke tilfældet.
– Jeg ved egentlig ikke, om det er underligt at have sex med ham. Vi kender hinanden ufattelig godt, så det var nok mere normalt end unormalt.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria angrebet af hacker: Mistænker anden ung mor
Det er nemmere at få barn med samme far
Den unge mor har termin 17. juli og er kun seks uger henne i sin graviditet, men hun glæder sig ufattelig meget til at blive mor til to og til denne gang at have en at dele graviditeten med.
– Daniel skal selvfølgelig være lige så stor en del af denne graviditet, som jeg selv er, så meget han nu kan. Jeg føler også, at det er på sin rette plads, at han får lov til at være deltagende denne gang, da det er en planlagt graviditet, og fordi vi har det samarbejde, vi har, fortæller hun og fortsætter:
TAG TESTEN: Hvilken deltager fra ‘De unge mødre’ er du?
– Det er nemmere at samarbejde, som vi gør nu, end at vi skal til at samarbejde med en ny. Jeg ønsker heller ikke at skulle stå i en situation, hvor den ene far vil have den ene jul, og den anden far vil have modsat jul. Der er flere ting, der spiller ind. Nu har jeg kun en far at kommunikere med, en far at diskutere med, en far at blive enig med og en far at blive sur på. Selvom jeg ikke håber, at det sker.
Det kommende forældrepar til to har talt om at bo sammen, men det kan ikke lade sig gøre af økonomiske årsager. Maria ved ikke, om Daniel har nogle planer om at flytte tættere på hende, men hun understreger, at han vil være der så meget for hende og børnene, som han kan og må.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Så stor er Maria Sebens søn blevet
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria om samvær: Jeg stoler ikke på Jeans far
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.