WOW: TV3 overtager ‘De unge mødre’

Nu kan du følge med i livet hos en ny gruppe unge mødre – men denne gang foregår det på Viaplay eller Viafree.

Af Jonas Sand - 9. august 2019 kl. 8:59

Det er ikke kun i Danmark, at seerne er vilde med at følge med i livet hos unge mødre og deres børn. Siden Kaare Sands populære koncept rullede over skærmen i Danmark første gang, har seerne været med indenfor hos en lang række mødre, og i øjeblikket kører serien på 28. sæson på Kanal 4 og Dplay.
Også i udlandet er konceptet populært, hvor lande som USA, England og Australien har udviklet deres egne versioner, mens også Sverige og Norge er hoppet på Kaare Sands koncept.
LÆS OGSÅ:Ung mor og nyfødt datter indlagt: De ved ikke, hvad der er galt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den sjove historie om Sandras fødsel, der ikke gik helt efter planen.

LÆS OGSÅ: Ung mor efter vildt vægttab: Jeg har taget på igen
Nu har du mulighed for at se, hvordan livet som ung mor i Sverige er. Viafree og Viaplay har nemlig gjort hele sæson fem af den svenske ‘De unge mødre’-version, ‘Unga Mammor’, tilgængelig på streamingtjenesten.
Her kan du følge med i livet hos mødre som Natalie, Ellinor, Luma, Sonia, Fayme og Niffi og følge med i deres kamp for at skabe et godt liv, selv om de i en tidlig alder har fået et barn.
‘Unga Mammor’ havde premiere på svensk tv i februar 2017, men i første omgang er det altså kun den femte sæson af serien, du kan se på streamingtjenesterne sammen med TV3′ andre programmer.
Du kan se hele femte sæson af ‘Unga Mammor’ på Viafree eller Viaplay.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager tvunget til at flytte for at beholde sin søn