Trækker alligevel stikket: Geggo og Cengiz scorede kassen - Her & Nu

Trækker alligevel stikket: Geggo og Cengiz scorede kassen

Det var ikke dårlige økonomi, der fik realityparret til at stoppe.

Af Jan Körner - 1. august 2019 kl. 07:28

Det var ikke dårlig økonomi, der fik Geggo og Cengiz til at lukke deres skønhedssalon på Amager. For det seneste regnskab fra deres salon viser, at parret hurtigt kom i gang med at tjene godt med penge på at forskønne kvinder.
Det første år klinikken eksisterede, lød bruttofortjenesten på 513.225 kroner, men sidste år steg det tal til 1.108.711 kroner, hvilket er mere end en fordobling.
LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse og Didde i nyt fælles projekt
Når overskuddet efter skat blev lidt mindre end året før, skyldes det, at parret skruede gevaldigt op for personaleudgifterne. I sidste kvartal af 2018 havde de ifølge erhvervsregistrene mellem fem og ni personer ansat.
Da de meddelte, at de lukkede salonen, understregede de da også, at der ikke var noget galt med økonomien.
– Vi er ikke konkurs – tværtimod, men vi har større planer. Vi vil gerne sige vores kunder tusind tak for et par gode år, og for al den støtte og opbakning vi har fået fra jer! Uden jer havde vi aldrig haft så dejlig en forretning. Det er på tide at tænke større nu, og med de ord vil vi gerne sige farvel og tak – for denne gang, lød det fra Geggo.
Parret har allerede kastet sig over deres næste projekt og er i fuld gang med at arrangere boksestævnet ‘Stjerne Boksning’. Det kan du læse mere om HER.
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar åbner op om børneplaner

Læs mere om