Tina Lund afslører nyt 'Forsidefruer'-drama: Nu tager jeg afstand

Nu afslører den ellers konfliktsky Tina Lund, at der er skruet op for dramaet i den kommende sæson.

Af Kenth G. Madsen - 28. juli 2019 kl. 8:55

Der er lagt i kakkelovnen til nye konflikter blandt de medvirkende i ‘Forsidefruer’ på TV3 til efteråret. Det afslører Tina Lund overfor Realityportalen.dk.
I tidligere episoder har vi været vidne til kold luft mellem nogle af fruerne, når Amalie Szighety, Karina van d’ahé, Jannie Ree, Jackie Navarro, Gunnvør Dalsgaard og Tina Lund har slået sig løs i reality-serien. Og sådan bliver det bestemt også i den kommende sæson.
LÆS OGSÅ: Amalie om sit nye program: Jeg er mere til ‘Forsidefruer’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Tina Lund afslører, hvilken hest hun foretrækker at ride på – og vi kan godt afsløre, at det er frækt.

LÆS OGSÅ: Amalie om Gunnvørs børns exit i ‘Forsidefruer’: Jeg forstår beslutningen
– De fleste af pigerne har jeg det godt med, men nogle af dem er jeg ikke fan af. Det kommer til udtryk i de nye afsnit til efteråret. Her siger jeg min mening og tager afstand, fortæller Tina Lund, der dog ikke ønsker at fortælle, hvem det er, hun har set sig sur på.
Tina Lund har dog ikke kun oplevet hadefuldheder under sin medvirken, men også indgået et nyt venskab:
– Til gengæld er jeg blevet rigtig tæt veninde med Gunnvør. Hun besøger os sammen med sine børn i sommerhuset. Vi har det hyggeligt, og vores børn har det sjovt, fortæller realitystjernen, der for tiden holder ferie i Rågeleje, inden hun om nogle uger vender tilbage til Dubai.
LÆS OGSÅ: Amalie og Gunnvør er stadig i krig
LÆS OGSÅ: Sarah Louise I sorg: Hvad siger jeg til børnene?
Se Amalie, Gunnvør og Tina Lund i ophedet diskussion herunder:

LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke
LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten