WOW! Stort 'X Factor'-navn skal med på rejse til Mars - Her & Nu

WOW! Stort 'X Factor'-navn skal med på rejse til Mars

Den tidligere ‘X Factor’-vinder har booket en plads på en tur til Mars.

Af Jonas Sand - 23. maj 2019 kl. 16:57

NASA har store planer, og i løbet af 2020 planlægger den amerikanske rumfartsadministration at rejse til Mars for at udforske planeten yderligere.
Den tur ville mange mennesker formentlig gerne med på, men selv om det endnu ikke er muligt at sende mennesker til Mars, så kan du alligevel blive en del af rumrejsen – det kan dit navn i hvert fald. Det skriver NASA på sin hjemmeside, hvor man ved at udfylde en række felter kan få sig et boardingpass til rejsen.
LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst
– Alle navne bliver tjekket, godkendt og derefter gemt på en mikrochip. Mikrochippen bliver placeret ombord på Mars 2020-robotten, der lander på Mars, skriver NASA.
I skrivende stund har godt halvanden million mennesker benyttet sig af tilbuddet – en af dem er Noah, der i 2015 vandt ‘X Factor’ som Sarah. Det fortæller ‘X Factor’-vinderen på Instagram.
– Jeg er lidt af en space-nerd. Jeg følger NASA her på Instagram, og de har lagt op, at i 2020 skal “de” til Mars – og i den forbindelse kunne man få sit navn med og være “med på rejsen”. Så nu har jeg skrevet mig og min smukke kone på listen, og vores navne skal til mars næste år, skriver Noah.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-vinder skal være far: Derfor fortæller vi det så tidligt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre en gruppe realitydeltagere diskutere, hvad der egentlig er det sidste nye fra rummet.

LÆS OGSÅ: Lykkeligt realitypar afslører familieforøgelse

Venter barn sammen

Rumrejsen er dog ikke det eneste store, som 2020 byder på for Noah og hustruen Sika. Efter mange forgæves befrugtningsforsøg er Noah Skaalums hustru Sika endelig blevet gravid.
Sammen har parret YouTube-kanalen ‘Helt Almindelige Unormale Forældre’ hvor alle kan følge deres drøm om at blive forældre. Sika har først termin i december, så det var meget tidligt, at de fortalte den glade nyhed.
– Det ved vi godt. Vi synes, det er en del af det, at vi fortæller, at vi tester positive. Det har vi ikke kunne, siden vi startede fertilitetsbehandlingen for fire år siden. Nu er det endelig lykkedes, fortalte en stolt Noah til HER&NU i starten af april.
Derfor kommer 2020 også til at byde på parrets første tid som forældre sammen, og det må siges at blive noget af et år for det lykkelige par.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV 2 laver sommerversion af ‘Nybyggerne’
Herunder kan du se det opslag, som Noah har delt på Instagram:


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste