WOW! Store ændringer hos 'Gift ved første blik'-par

Både Kathrine og Michael har hver især taget en stor beslutning omkring deres liv.

Af Emilie Holm Egebro - 25. juni 2019 kl. 07:06

Da ‘Gift ved første blik’ rullede over skærmen på DR1, var Kathrine fra Silkeborg og Michael fra Aarhus et af de par, der blev smedet sammen. I programmet sagde parret ja til at blive gift, og siden er det kun gået én vej for dem, og det er fremad.
LÆS OGSÅ: Reality-babe taler ud: Sådan gik fødslen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sidney Lee bliver friet til i et supermarked.

LÆS OGSÅ: Populært ‘Gift ved første blik’-par vender tilbage til skærmen
Tidligere i år besluttede de sig for at lede efter en fælles lejlighed sammen i Aarhus, og da parret den 29. maj kunne fejre etårsdag som ægtefolk, besluttede de sig få at få et fælles efternavn; Kelså Harders.
LÆS OGSÅ: CHOK: GVFB-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert
Nu er der dog sket nye store ændringer i parrets liv. På karriere-fronten har både Kathrine og Michael nemlig tager hver deres store beslutning:
– Michael har fået nyt arbejde! Han skal stadig arbejde med kommunikation, men skifter til Filmby Aarhus, som er centrum for film-og medieproduktion i Jylland. Derudover har Kathrine sagt sit job op og er på udkig efter et lærerjob i Aarhus, afslører parret på deres blog.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Fie Laursen tilbage på scenen – og kæresten er med
LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Ja, jeg sugardater
Den eneste ulempe ved de to store ændringer i parrets liv er, at det er kommet i karambolage med deres ferieplanlægning:
– Vi er ved at planlægge sommerferie, og det må siges at være last minute. Vi gør det så sent, da det har været lidt kaotisk i forhold til jobsituationen, hvor Michael jo har fået nyt arbejde, og jeg er på udkig, så derfor ved vi ikke, om vi kan rejse i august eller ej. Men vi ved, det skal være Asien, og de lande, vi gerne vil til i år, er Vietnam, Cambodia, Indonesien (Bali) og Thailand, hvis vi kan nå det, forklarer Kathrine.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører stor bekymring om sin ældste søn
Se et billede fra parrets etårs bryllupsdag herunder:


LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på