WOW: Skifter ‘Paradise’-Anne gruppe?

Det er ikke en let beslutning, Anne Plejdrup skal tage, for hun ved ikke, hvilke konsekvenser det kan medføre.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. juni 2021 kl. 16:00

Der er spænding for alle pengene i dagens afsnit af ‘Paradise Hotel’. Om morgenen får Anne P en besked om, at huleboerne har valgt at satse på, at hun vil gå ned til dem i hulen og dermed skifte klan. Det vil betyde, at deres mission, som gik ud på at overtale en fra klanen til at dukke op hos dem, var vellykket.

Men Anne P skal først tage et valg, og det er pludselig ikke helt så nemt, som hun ellers har givet udtryk for.

LÆS OGSÅ: Paradiso forklarer alt: Derfor stolede jeg ikke på Jasmin

– Jeg tænker mange ting, når huleboerne har valgt at satse på mig. Også fordi – skulle man gøre det? Skulle man ikke gøre det? Er det en god ting? Eller er det en dårlig ting?, spørger Anne sig selv, da hun skal beslutte, hvilket hold hun vil være på.

Den rutinerede babe bliver i tvivl om, hvad hun egentlig skal vælge at gøre, selvom hun til at begynde med var helt sikker på, at hun ikke ville tilslutte sig huleboerne. Men nu overvejer hun, om der kunne være en fredning på spil.

LÆS OGSÅ: Kunne Ida huske Jasmin? Nu forklarer hun hele situationen

Mens hun gør sig en masse overvejelser, venter resten af klanen på hende rundt om morgenmaden, og de bliver selvfølgelig bekymrede, da hun ikke dukker op.

– Jeg er rigtig nervøs for, at Anne P kunne finde på at forlade vores klan. Man ved aldrig med den pige, siger Sinan, og den følelse deler han med de andre klanmedlemmer.

LÆS OGSÅ: Kia i chok over ny diagnose: Retarderet!

Se et klip herunder. Se hele afsnittet på Viaplay eller Viafree. 

Læs mere om