WOW: Sidney Lee er tilbage på skærmen

Sidney Lee har ikke været på skærmen i længere tid, men nu er han tilbage med del to af et nyt satire format på YouTube.

Af Rikke Lynge - 6. april 2020 kl. 7:27

Sidney Lee har medvirket i et utal af realityporgrammer, heriblandt ‘Dagens mand’, ‘Singleliv’ og ‘Divaer i junglen’. Og selvom det er længe siden, at man har set ham på flow tv, så holder han sig stadig til ilden med diverse gæstebarjobs og rødløber arrangementer. Og nu er Sidney Lee tilbage på skærmen.
Sammen med to youtubere har han lavet program-serien ‘Din dag er min dag’, hvoraf program to lige har haft premiere. I programmet følger vi Sidney, der for en dag har valgt at bytte liv med en noget mindre kendt tv-personlighed, nemlig den Silkeborgensiske lokal-tv vært Jarin Bertelsen.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Fie: Sidney Lees penis ser deform ud
De to har et meget anderledes liv, og det skal da også vise sig at give nogle udfordringer.
– Jeg kendte Jarin fra internettet igennem hans lokal-tv show, og synes han var mega grineren. Da jeg blev spurgt, om jeg ville bytte liv med ham for en dag, var jeg på med det samme, udtaler den bandana iførte kendis.
LÆS OGSÅ: UH! Geggo løfter sløret for ‘Stjerne Boksning 2020’
Programmet er produceret af de to youtubere Mathias Bjørnskov og Henrik Jøj Jensen. Sidstnævnte har haft stor succes med serien ‘Tour de Grillbar’.
– Vi fik ideen til programmet, fordi vi igennem længere tid har dyrket en fælles passion for lokale tv-programmer og værter. Vi havde begge dyrket Jarin Bertelsen i nogle år og kom pludselig på, at han da skulle bytte liv med Sidney. Dette også set i lyset af at Jarin har en kæmpe ambition for at blive kendt. Vi ville give ham den chance om ikke andet så for en enkelt dag, udtaler Mathias og Henrik, der både har tilrettelagt, filmet og klippet programmet.
LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Nybygger’-par venter deres andet barn
Program-serien med Sidney Lee kan ses HER.

Se Sidney Lee og hans kæreste gennem fire år i klippet herunder:


LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy med stor overraskelse til sine følgere
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda har alle symptomer på corona: Jeg er bange